Avui us porto una recepta exòtica, concretament de Tailàndia, un arròs Thai al curry groc. Un plat molt aromàtic i saborós amb un toc picant. Anem a veure'n la recepta!
Ingredients per a 2 persones:
Elaboració:
Primer posem la llet en pols en un bol i evoquem una tassa d'aigua calenta per dissoldre-la i la reservem.
Mentre tallem la ceba ben petita i la fregim.
Una vegada cuita afegim el concentrat de curry groc i el saltegem fins que desprengui aroma. Abaixem el foc i afegim la crema de coco (250ml) fins que bulli.
Incorporem els llagostins, el tomàquet i la salsa de peix.
Finalment afegim l'arròs Thai prèviament bullit al punt i barregem fins que s'impregni tot.
Consells de degustació:
Nosaltres hem barrejat l'arròs amb el curry però també es pot servir l'arròs en un bol a part i menjar el curry més líquid, tipus sopa. De fet així és com s'hauria de prendre.
Valor nutricional:
L'arròs és un aliment molt sa, es tracta d'un cereal que ens aporta hidrats de carboni de llarga durada, és a dir, energia per a tota la tarda. Per això seria bo fer plat únic i acompanyar-lo amb una mica d'amanida i una peça de fruita de postres.
Ingredients per a 2 persones:
- 160 gr. d'arròs Thai Jasmí Sundari
- 20 gr. de pasta de curry groc
- oli d'oliva verge extra
- 2 cullerades soperes de salsa de peix
- 1 sobre de llet de coco en pols
- 12 llagostins
- 1 tomàquet mitjà d'amanir
- 1/2 ceba mitjana de Figueres
Elaboració:
Primer posem la llet en pols en un bol i evoquem una tassa d'aigua calenta per dissoldre-la i la reservem.
Una vegada cuita afegim el concentrat de curry groc i el saltegem fins que desprengui aroma. Abaixem el foc i afegim la crema de coco (250ml) fins que bulli.
Incorporem els llagostins, el tomàquet i la salsa de peix.
Finalment afegim l'arròs Thai prèviament bullit al punt i barregem fins que s'impregni tot.
Consells de degustació:
Nosaltres hem barrejat l'arròs amb el curry però també es pot servir l'arròs en un bol a part i menjar el curry més líquid, tipus sopa. De fet així és com s'hauria de prendre.
Valor nutricional:
L'arròs és un aliment molt sa, es tracta d'un cereal que ens aporta hidrats de carboni de llarga durada, és a dir, energia per a tota la tarda. Per això seria bo fer plat únic i acompanyar-lo amb una mica d'amanida i una peça de fruita de postres.
Si t'ha agradat aquest post, em pots trobar i seguir-me a les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram
T'hi espero!
T'hi espero!
No hay comentarios:
Publicar un comentario