15/7/19

.@SundariRice Arròs Thai al curry groc

Avui us porto una recepta exòtica, concretament de Tailàndia, un arròs Thai al curry groc. Un plat molt aromàtic i saborós amb un toc picant. Anem a veure'n la recepta!



    Ingredients per  a 2 persones:
  • 160 gr. d'arròs Thai Jasmí Sundari
  • 20 gr. de pasta de curry groc
  • oli d'oliva verge extra
  • 2 cullerades soperes de salsa de peix
  • 1 sobre de llet de coco en pols
  • 12 llagostins
  • 1 tomàquet mitjà d'amanir
  • 1/2 ceba mitjana de Figueres



Elaboració:

Primer posem la llet en pols en un bol i evoquem una tassa d'aigua calenta per dissoldre-la i la reservem.


Mentre tallem la ceba ben petita i la fregim.

Una vegada cuita afegim el concentrat de curry groc i el saltegem fins que desprengui aroma. Abaixem el foc i afegim la crema de coco (250ml) fins que bulli.

Incorporem els llagostins, el tomàquet i la salsa de peix.


Finalment afegim l'arròs Thai prèviament bullit al punt i barregem fins que s'impregni tot.


Consells de degustació:

Nosaltres hem barrejat l'arròs amb el curry però també es pot servir l'arròs en un bol a part i menjar el curry més líquid, tipus sopa. De fet així és com s'hauria de prendre.


Valor nutricional:

L'arròs és un aliment molt sa, es tracta d'un cereal que ens aporta hidrats de carboni de llarga durada, és a dir, energia per a tota la tarda. Per això seria bo fer plat únic i acompanyar-lo amb una mica d'amanida i una peça de fruita de postres.




Si t'ha agradat aquest post, em pots trobar i seguir-me a les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram
T'hi espero!

No hay comentarios:

Publicar un comentario