19/7/19

.@sandrodesii Raviolone farcit de formatge fresc, espinacs i Grana Padano amb salsa de nous

Com m'agrada la pasta d'en Sandro Desii, només has de pensar en com la combinaràs perquè encara sigui més bona i a gaudir!

Nosaltres aquesta vegada hem preparat els Raviolone farcits de formatge fresc, espinacs i Grana Padano amb salsa de nous que és boníssima :)

És molt fàcil de fer i ràpida, anem a veure la recepta!

Ingredients per a 2 persones:

  • 200 gr. de Raviolone farcit de formatge fresc, espinacs i Grana Padano
  • oli d'oliva verge extra
  • sal i pebre
  • 200 ml de nata per cuinar
  • 60 gr. de nous

 


Elaboració:

Bullim la pasta fresca tal com indica el fabricant.


Paral.lelament posem la nata en un cassó amb una mica d'oli d'oliva i la reduïm un xic.



Aboquem les nous esmicolades, salpebrem i reservem.

Una vegada tenim la pasta bullida la disposem al plat i afegim la salsa de nous al cim.


Consells de degustació:

Aquests raviolones també es poden fregir durant un parell de minuts amb una mica d'oli i menjar-los amb una mica de melmelada de tomàquet.


Nosaltres vam optar per la de nous perquè volíem tastar la pasta fresca bullida enlloc de fregida com vam fer l'altre vegada que vam cuinar els raviolis d'ànec rostit amb pera, que ens van encantar per cert.


Valor nutricional:

Com us acostumo a dir, jo acompanyaria aquest plat amb una amanida i faria plat únic, ja que ens aporta hidrats de carboni complexes, així com proteïna i greixos del formatge i les nous, i una mica de fibra dels espinacs.
De postres una peça de fruita i així seria un àpat ben complert i bo.



Si t'ha agradat aquest post, em pots trobar i seguir-me a les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram
T'hi espero!

No hay comentarios:

Publicar un comentario