24/7/19

Cafeteria Fàbrega

L'altra dia vam esmorzar a la Cafeteria Fàbrega de Figueres. Una cafeteria molt ben situada, a la Plaça de la Font Lluminosa, un lloc cèntric i molt de pas.


L'espai és petit però acollidor i amb un servei ràpid i atent. Sempre hi passem pel davant i mai hi haviem entrat i això que tot el que ofereixen fa molt bona pinta.


El dia que vam decidir esmorzar-hi, ben aviat al matí, encara havien de dur les pastes recent fetes de l'obrador, així que vam decidir esperar a veure que triàvem. Entre tot l'assortit de croissants de mantega i de xocolata, palmeres, pastes de full amb poma i ensaïmades vam optar per una pasta de full farcida de crema.

La pasta estava molt ben feta i cruixent.


Ens la van servir amb forquilla i ganivet, com m'agrada :) i amb un bon cafè amb llet. Cal dir que em vaig quedar amb les ganes de tastar un dels seus croissants de xocolata que m'han recomanat, tot i que també m'havien dit que la crema d'aquesta pastisseria era bonissima i si que ho era, molt fina i amb un toc de canyella.


Doncs res un lloc perfecte per a fer un mos tot llegint la premsa o per asseure's a la seva terrassa, tot prenent la fresca si és que en fa!


I pel croissant no patiu que per a tots aquells que tinguin curiositat com jo podem anar a la comprar-lo a la seva pastisseria, situada travessant la plaça i on trobarem una diversitat de delícies que altre vegada no sabrem per quina optar ;)


Si t'ha agradat aquest post, em pots trobar i seguir-me a les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram
T'hi espero!

No hay comentarios:

Publicar un comentario