3/7/19

Restaurant Al Born

Aprofitant el cap de setmana de Benvinguts a Pagès i el Gartstròmia de Banyoles vam anar a dinar al Restaurant Al Born.
   


Situat prop de la plaça, ben cèntric, trobem aquest acollidor restaurant. Amb taules i cadires de fusta i un bon ambient i servei amable.

El dissabte fan un menú de 17'90 amb cinc primers, segons i postres, aigua i pa.

El que ofereixen són plats ben elaborats amb un toc d'originalitat per sortir un xic del menú convencional.


La meva parella de primer va optar per la pasta:

- Tortellini de pera amb salsa de parmesà i reducció de Pedro Ximenes


Estaven bons tot i que els faltava salsa pel nostre gust


- Tàrtar de verdures i salmó fumat amb sorbet de vermut


Correcte, un plat refrescant, amb força presència de salmó i amb el toc del vermut com a detall


- Croquetes de gamba vermella amb arròs cremós


Unes croquetes molt bones, llàstima que tot i dinar d'hora ja no en tenien 4 que són les que anaven al plat, sinó només dues. Les altres vam optar per una d'escalivada i l'altre de rostit, tot i que al final vam tastar també la de pernil ibèric per una equivocació i cal dir que també eren bones, artesanes i ben fetes.


Si que destacariem les de gamba, amb un gust potent i delicat, ens va saber greu que no ho fossin totes :(

Quan a l'arròs, era de gra petit i al punt, solt.


I les postres que són artesanes, vam demanar:

- Full de poma, canyella i caramel



Molt ben presentat i bo

- Brownie de xocolata

Totalment casolà, amb una bona textura i gust i acompanyat de gelat de caramel

En resum vam dinar bé, és un bon lloc, amb una bona relació qualitat-preu bona.



Si t'ha agradat aquest post, em pots trobar i seguir-me a les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram
T'hi espero!

No hay comentarios:

Publicar un comentario