Avui us porto una recepta d'unes postres molt fàcils i ràpides de fer però molt resultones, uns vasets de banoffee.
El banoffee és un pastís anglès inventat per un cuiner de Sussex Est, i des d'aleshores s'ha convertit en unes postres mundialment conegudes.
Es tracta d'un pastís senzill però molt bo i que no requereix forn. Es pot fer en forma de pastís o presentar-lo en vasets com hem fet nosaltres!
Vasets de banoffee
Elaboració:
Primer de tot aixafem les galetes i les barregem amb la mantega fosa.
Reservem a la nevera perquè quedin més compactes.
Muntem els vasets posant un fons de la mescla anterior amb galeta i mantega.
Afegim rodelles de plàtan i dolç de llet, quantitat a gust de consumidor.
Per últim incorporem la nata recent muntada i un xic de pols de galeta per a decorar.
Servim els vasets freds de nevera, però trets una mica abans.
Consells de degustació:
Si us agrada la xocolata, es poden fer sevir galetes de xocolata de base enlloc de normals.
I si voleu rebaixar les calories d'aquestes postres, podeu fer sevir meitat de iogurt i meitat de nata muntada, més endavant jo ho faré així per provar a veure què tal.
Valor nutricional:
Es tracta d'unes postres molt calòriques on només se salva el plàtan, així que reserveu-les per condicions especials o si teniu convidats a casa, que a més, és una bona manera de sorprendre'ls :)
El banoffee és un pastís anglès inventat per un cuiner de Sussex Est, i des d'aleshores s'ha convertit en unes postres mundialment conegudes.
Vasets de banoffee
- 200 ml de nata per a muntar
- 125 gr. de galetes tipus María o unes que s'engrunin bé
- 50 gr. de mantega
- 1 plàtan Canari
- dolç de llet
Elaboració:
Primer de tot aixafem les galetes i les barregem amb la mantega fosa.
Reservem a la nevera perquè quedin més compactes.
Muntem els vasets posant un fons de la mescla anterior amb galeta i mantega.
Afegim rodelles de plàtan i dolç de llet, quantitat a gust de consumidor.
Per últim incorporem la nata recent muntada i un xic de pols de galeta per a decorar.
Servim els vasets freds de nevera, però trets una mica abans.
Si us agrada la xocolata, es poden fer sevir galetes de xocolata de base enlloc de normals.
I si voleu rebaixar les calories d'aquestes postres, podeu fer sevir meitat de iogurt i meitat de nata muntada, més endavant jo ho faré així per provar a veure què tal.
Valor nutricional:
Es tracta d'unes postres molt calòriques on només se salva el plàtan, així que reserveu-les per condicions especials o si teniu convidats a casa, que a més, és una bona manera de sorprendre'ls :)
Si t'ha agradat aquest post, em pots trobar i seguir-me a les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram
T'hi espero!
T'hi espero!
No hay comentarios:
Publicar un comentario