12/7/19

Restaurant l'Avi Pep

El Restaurant l'Avi Pep es troba a Camallera, a peu de carretera, ideal per si fas ruta amb moto o per aquells qui vulguin fer un esmorzar molt i molt complert.


Es tracta d'un buffet lliure on per només 9'50 euros menges tot el que vulguis, com diuen ells. L'horari és de 8h del matí a 11.30h, temps més que suficient per entaular-te i esmorzar com deu mana.



Disposen d'un gran assortiment de plats cuinats, des de cargols guisats, callos, peus de porc, galtes, mandonguilles amb sèpia, carns crues (botifarra, pinxo de pollastre, cuixes, llom, xurrasco, xoriç, panxeta, entre altres) per fer-te a la brasa que tenen tu mateix, croquetes, patates fregides i al forn i postres casolans.


També disposen de diferents pans, de barra, rodó i un de coca que contínuament van repostant i que te'l pots menjar calent i tot i és boníssim. Sucat amb tomàquet i oli que hi ha a totes les taules, va perfecte per acompanyar els diferents embotits i formatges.


Per beure pots optar entre suc de taronja, préssec, pinya i també vi, aigua normal i amb gas.

Croquetes de pollastre

I per acabar de rematar passes per la taula de les postres on pots trobar: pudin, flam, natilles, mousse de iogurt, pastís de llimona, de crema catalana i fins i tot lioneses amb xocolata calenta.

Pastís de llimona i de crema catalana

Si et d'aquells que et lleves amb gana, en aquest restaurant gaudiràs!


Jo el que més em va agradar va ser la botifarra, de carn magre i molt bona, sobretot feta al foc, el formatge curat acompanyat amb el pa de coca, les croquetes casolanes de pollastre i la mousse de iogurt amb fruits vermells, molt fina.

Botifarra a la brasa amb pa de coca

La relació qualitat-preu està molt bé, ja que els plats són casolans, el servei és ràpid i atent, hi ha bona reposició del que es va acabant.




Si t'ha agradat aquest post, em pots trobar i seguir-me a les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram
T'hi espero!

No hay comentarios:

Publicar un comentario