17/1/18

Pannini de formatge de cabra i tonyina

A vegades no et ve de gust cuinar però tens gana. Altres tens preparada alguna cosa que no t'acaba de venir de gust i altres et fas allò que realment el teu estómac et demana. Aquest va ser el cas del primer dia de l'any, després d'anar a dormir tard per celebrar el Cap d'Any i fer un bon sopar al restaurant, vam quedar tan tips que no ens voliem tornar a entaular.


Vam decidir recórrer a la despensa i improvisar-nos uns panninis amb formatge de cabra i tonyina. Fàcils, ràpids i bons. I amb aquesta recepta aprofito per felicitar el Bon Any a tots els que em llegiu!

15/1/18

.@PanaderiaObando Formatge cremós amb mini-regañá

Avui us parlaré d'un formatge potser poc conegut però que val la pena conèixer. Un cremós de Cañajeral.


Característiques: és un formatge cremós elaborat amb llet crua d'ovella recent munyida i amb una maduració mínima de 20 dies. El quallen amb carxofera borda cosa que li aporta un peculiar sabor a terra i al final un suau amargor. La seva pasta és molt tova amb aromes potents.

12/1/18

Pizza de bacon, Gorgonzola i ou

Avui, com que és divendres i sé que a moltes cases és dia de pizza, us en presento una que la podríem batejar com "Pizza Toti", ja que és la que es fa el meu germà a casa.


10/1/18

Amanida amb formatge fresc, pollastre i advocat amb vinagreta de llavors

Després de tots els tiberis que hem fet durant les festes de Nadal us portem una amanida, que sempre ve de gust i ara més que mai ;).

 A més aquesta amanida es pot servir freda, a temperatura ambient o tèbia, amb el pollastre calent.

En aquesta ocasió l'hem preparat amb una fruita molt cardiosaludable com és l'advocat.


Amanida amb formatge fresc, pollastre i advocat amb vinagreta de llavors

5/1/18

Risotto de pollastre a la mostassa

Sabeu que els risottos m'agraden molt, són fàcils de fer, els pots fer amb ingredients diversos i queden súper bons.


Avui us presento un risotto de pollastre i mostassa de Dijon, la bona.

1/1/18

Guacamole

El guacamole ens agrada molt tot l'any, tot i que a l'estiu encara ens ve més de gust.


Quan fem dinars mexicans que en diem nosaltres, preparem uns naxos amb guacamole i unes tortillas amb pollastre i mole.

30/12/17

Formatge La Mola del Mas Borni

La Formatgeria Mas Borni, situada a Llagostera (El Gironès) elabora els seus formatges amb la llet de vaca crua de les seves pròpies vaques des de varies generacions. El ramat consta de 60 vaques i la llet és produïda i transformada a la mateixa granja. Només així poden assegurar unes característiques òptimes en tots els processos que donaran uns làctics d'una bona qualitat. També crien vedelles per tal que donin una llet amb propietats ideals i saludables.