Després de tots els tiberis que hem fet durant les festes de Nadal us portem una amanida, que sempre ve de gust i ara més que mai ;).
A més aquesta amanida es pot servir freda, a temperatura ambient o tèbia, amb el pollastre calent.
En aquesta ocasió l'hem preparat amb una fruita molt cardiosaludable com és l'advocat.
Amanida amb formatge fresc, pollastre i advocat amb vinagreta de llavors
Ingredients:
Elaboració:
Barregem tots els ingredients en un plat tallats petits i espolsem les diferents llavors de fruits secs i amanim amb l'oli, la sal i pebre i el vinagre.
Consells de degustació:
A l'hivern es pot menjar tèbia, escalfant el pollastre al microones.
S'hi poden afegir altres fruites com poma o pera.
A l'hora d'amanir podem fer una vinagreta amb mostassa, ja que amb el pollastre combina molt bé.
Valor nutricional:
És una amanida molt complerta i com a tal, la hauriem de fer servir de plat únic. Seria bo menjar-la per sopar, ja que l'enciam relaxa i l'advocat és un inductor de la serotonina que ens fa sentir bé. A més les proteïnes del pollastre també ens ajudaran a dormir i és un plat poc calòric que ens va ideal pel vespre.
Podríem completar l'amanida amb un iogurt de postres i ja seria un àpat rodó.
A més aquesta amanida es pot servir freda, a temperatura ambient o tèbia, amb el pollastre calent.
En aquesta ocasió l'hem preparat amb una fruita molt cardiosaludable com és l'advocat.
Amanida amb formatge fresc, pollastre i advocat amb vinagreta de llavors
Ingredients:
- Mesclum d'enciams
- 1 tomàquet mitjà
- formatge fresc
- pollastre cuit desmenussat
- 1 advocat
- llavors de sèsam, amapola i pipes normals i de carbassa
- oli d'oliva verge extra
- sirop de vinagre de Mòdena
- sal i pebre
Elaboració:
Barregem tots els ingredients en un plat tallats petits i espolsem les diferents llavors de fruits secs i amanim amb l'oli, la sal i pebre i el vinagre.
Consells de degustació:
A l'hivern es pot menjar tèbia, escalfant el pollastre al microones.
S'hi poden afegir altres fruites com poma o pera.
A l'hora d'amanir podem fer una vinagreta amb mostassa, ja que amb el pollastre combina molt bé.
Valor nutricional:
És una amanida molt complerta i com a tal, la hauriem de fer servir de plat únic. Seria bo menjar-la per sopar, ja que l'enciam relaxa i l'advocat és un inductor de la serotonina que ens fa sentir bé. A més les proteïnes del pollastre també ens ajudaran a dormir i és un plat poc calòric que ens va ideal pel vespre.
Podríem completar l'amanida amb un iogurt de postres i ja seria un àpat rodó.
Si t'ha agradat aquest post, em pots trobar i seguir-me a les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram
T'hi espero!
T'hi espero!
Molt bona proposta! Una amanida...exquisita! M'encanta!
ResponderEliminarPetonets, Lídia!
Olga