12/1/18

Pizza de bacon, Gorgonzola i ou

Avui, com que és divendres i sé que a moltes cases és dia de pizza, us en presento una que la podríem batejar com "Pizza Toti", ja que és la que es fa el meu germà a casa.



Ingredients:
  • base de pizza de massa fina congelada
  • tomàquet de sucar (opcional)
  • bacon
  • formatge Gorgonzola
  • mozarella
  • orenga
  • rovell d'ou

Elaboració:

Suquem la base de la pizza refregant el tomàquet. Hi afegim el bacon tallat a tires, els formatges, l'orenga i finalment el rovell d'ou al centre de la pizza.
Enfornem fins que els formatges es desfacin i servim.

Consells de degustació:

Si volem alleugerir les calories de la pizza podríem canviar el bacon per pernil dolç o gall d'indi.
Quan als formatges si no ens hi agrada el sabor més pujat del formatge blau es pot canviar per un rulo de cabra o algun més suau.

Valor nutricional:

La base de la pizza sol tenir unes 300 calories aproximadament i aquí s'hi han d'anar sumant els ingredients que incorporem. Lògicament quan més ingredients afegim més calòrica resultarà la pizza.
No obstant la base de la pizza és un hidrat de carboni que ens donarà energia de forma lenta i sempre hi podem posar ingredients vegetals com verdures o escalivada i així fer-la més sana.
La pizza la podem menjar el cap de setmana, però no és un plat per fer-lo de forma habitual.


Si t'ha agradat aquest post, em pots trobar i seguir-me a les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram
T'hi espero!

No hay comentarios:

Publicar un comentario