Ho hem de confessar, ens agrada el Fosters. Tant les seves hamburgueses com els seus "natxos San Fernando". Nosaltres hem intentant fer-ne una versió nostre ja que teníem a la despensa un pot de "jalapeños".
29/9/17
27/9/17
Formatge Fermió
El formatge Fermió de la Formatgeria La Balda, una formatgeria molt jove, situada a Sant Martí de Llémena, es tracta d'un formatge de coagulació àcida de llet crua de vaca i de pasta tova i pell florida blanca.
25/9/17
22/9/17
Fem un Rebujito?
Ara a l'estiu és el millor moment per a fer combinats refrescants que ens facin passar la calor i la set.
Nosaltres teniem per casa un vi Manzanilla fet amb la varietat de raïm Palomino fino i amb una graduació de 15º, així que vam decidir rebaixar-lo amb una graciosa de llimona de Gaseosas El Tigre obtenint un Rebujito.
Nosaltres teniem per casa un vi Manzanilla fet amb la varietat de raïm Palomino fino i amb una graduació de 15º, així que vam decidir rebaixar-lo amb una graciosa de llimona de Gaseosas El Tigre obtenint un Rebujito.
20/9/17
Puit Rústic, de la Formatgeria Valette
La Formatgeria Valette es troba a Sant Llorenç de Morunys, a la Vall de Lord (al nord de la comarca del Solsonès) i es dedica a l'elaboració de formatge artesà madurat de llet crua d'ovella d'alta qualitat que porten des de Corroncui (Alta Ribagorça) ja que no tenen ramat propi.
Es tracta d'una formatgeria familiar on elaboren els seus formatges de forma tradicional però amb procediments moderns. El propòsit de la Valette és afavorir l'aprofitament de la llet d'ovella i de pas consolidar l'activitat al municipi.
Es tracta d'una formatgeria familiar on elaboren els seus formatges de forma tradicional però amb procediments moderns. El propòsit de la Valette és afavorir l'aprofitament de la llet d'ovella i de pas consolidar l'activitat al municipi.
18/9/17
Dinem a l'Hotel Osborne
El primer dia d'excursió durant el nostre circuit per Malta vam anar a La Valletta, la de Malta. Només baixar de l'autocar amb un fort aire condicionat ja vam notar un cop de calor impressionant. Però estàvem de vacances i gaudint de la ciutat.
Després d'un matí visitant els llocs més emblemàtics varem dinar a l'Hotel Osborne, situat en un carreró de la ciutat. Un menjador petit en un hotel modest on varem menjar tots els del grup.
Els plats que ens van servir eren molt normals, un menú molt senzill.
De primer vam fer uns espaguetis a la bolonyesa: cuinats al dente però podrien ser millors
Després d'un matí visitant els llocs més emblemàtics varem dinar a l'Hotel Osborne, situat en un carreró de la ciutat. Un menjador petit en un hotel modest on varem menjar tots els del grup.
Els plats que ens van servir eren molt normals, un menú molt senzill.
De primer vam fer uns espaguetis a la bolonyesa: cuinats al dente però podrien ser millors
15/9/17
Trattoria-Pizzeria La Piccola
Hem fet una nova descoberta a Girona, la Trattoria-Pizzeria La Piccola a Girona. Es veu que fa poc que dirigeixen aquest restaurant però ja s'han fet un lloc oferint una bona gastronomia italiana al centre de Girona.
Tags:
artesà,
carn,
carns,
cuina,
formatge,
gastronomia,
gastronomy,
Girona,
Girona restaurant,
mel,
menú,
mozzarella,
nata,
parmesà,
pizza,
poma,
restaurant,
restaurants,
tomàquet
13/9/17
Hotel Topaz i els seus esmorzars
L'Hotel Topaz està situat a la la part nord de Malta. Es tracta d'un hotel situat al centre de Buggiba, una ciutat costera molt tranquil·la.
Les habitacions són senzilles però equipades amb televisió per cable, assecador, wifi gratis, terrassa, caixa forta, nevera, cafetera/tetera elèctrica i climatització.
Les habitacions són senzilles però equipades amb televisió per cable, assecador, wifi gratis, terrassa, caixa forta, nevera, cafetera/tetera elèctrica i climatització.
Suscribirse a:
Entradas (Atom)