13/9/17

Hotel Topaz i els seus esmorzars

L'Hotel Topaz està situat a la la part nord de Malta. Es tracta d'un hotel situat al centre de Buggiba, una ciutat costera molt tranquil·la.

Les habitacions són senzilles però equipades amb televisió per cable, assecador, wifi gratis, terrassa, caixa forta, nevera, cafetera/tetera elèctrica i climatització.



La nostra habitació donava a la piscina de l'hotel, en forma de peix i agua salada, a la que anàvem cada dia al arribar de les excursions.

Cal dir que la relació qualitat-preu de l'hotel és molt bona i l'atenció al públic dels recepcionistes també. La del servei de menjador més relaxats, potser tardaven a servir-te l'aigua i el vi, però algun n'hi havia de més eficient.


Cada dia a l'hora d'esmorzar teníem buffet lliure i els mateixos plats a triar. Com a molt variaven l'apartat dolç, sent aquests alguns dies amb els seus pastizzis, altres amb les galetes artesanes de xocolata i altres amb brioxos amb trossets de xocolata. També canviaven la fruita.


Com a plats calents feien ous remenats i ferrats, bacon, patates fregides, torrades franceses, mongetes guisades i salsitxes.


Com a plats freds: amanida variada, fruita, iogurt natural, de maduixa i de plàtan. Embotits variats: pernil dolç o formatge i ricotta.


Per a combinar amb el pa tenies pa de motlle normal o integral, barres de pa blanc o negre o panets integrals o normals.


Val a dir que el pa era molt bo i com que oferien tomàquets naturals madurs i oli d'oliva verge extra, cada dia podies fer-te unes bones llesques de pa amb formatge.


De pastisseria: els croissants recent fets i calents no fallaven mai, amb el seu bol de crema de cacau al costat, que era la meva perdició.



També pastes seves com els pastizzis o les galetes de xocolata o l'Imqaret.


Pels més sans hi havia cereals i flocs de civada amb diferents tipus de mel i panses i pipes per afegir-t'hi.

Com a begudes, una màquina amb suc de taronja fred o de raïm i una altra  màquina on podies triar entre expresso, cafè blanc o negre, té, capuccino o xocolata. Cal dir que el capuccino que feia era súper fort, jo optava pel cafè curt, l'expresso i m'hi afegia llet calenta fins a emplenar la tassa.



Si t'ha agradat aquest post, em pots trobar i seguir-me a les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram
T'hi espero!

No hay comentarios:

Publicar un comentario