18/11/20

Sopa de tomàquet amb crostons

Avui no cuino, jajaja, us presento un producte boníssim i molt natural, el suc de tomàquet 100% natural de Bonnysa. Una empresa on tracten el producte des de la seva plantació al camp fins que el tens a taula, tot amb cura i dedicació que es nota quan el tastes.


Nosaltres hem tingut la oportunitat de tastar el seu suc natural de tomàquet, fresc i sense pasteuritzar. No té ni conservants ni colorants artificials, amb tot el sabor del suc de tomàquet recent espremut i amb totes les seves vitamines.


Un plat deliciós i carregat de vitamina A, C, E i algunes del grup B. 

A més conté molt poques calories, ja que una major part del tomàquet és aigua.

Nosaltres l'hem presentat com una sopa amb crostons cruixents i ens va agradar molt. No cal afegir res més, ja que per si és molt gustós i bo.


Ens va agradar molt i es pot menjar fred o calent, ara que ja fas més fresca.


Consells de degustació:

Com us deia nosaltres l'hem menjat en sopa i amb uns crostons a dins, però es pot veure tal cual com a suc, tant quan tingueu sed, com per mig matí o tarda o aperitiu, sol amb un toc de pebre o fins i tot barrejat fent-ne un cocktail.


Valor nutricional:

Conté molt poques calories enfront de moltes vitamines, potassi i antioxidants que ens ajuden a mantenir joves.
També és una hortalissa que ens hidrata molt, per tant, sempre és favorable, sobretot quan fa calor, però també a l'hivern que ens costa més beure aigua.




Si t'ha agradat aquest post, em pots trobar i seguir-me a les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram
T'hi espero!

No hay comentarios:

Publicar un comentario