A Tossa de Mar trobem un bar que emula el clàssic diner dels anys 50 a Estats Units.
Com no, el menjar que ofereixen segueix la mateixa línia. Hamburgueses, patates fregides, tortitas, frankfurts, batuts, muffins, donuts i els seus espectaculars pastissos.
Uns plats no massa saludables, però per menjar de tant en tant no passa res no?
Nosaltres vam anar-hi un dia a la tarda, per berenar amb el servei de take away i així vam poder tastar dos dels seus batuts (milkshakes) i dos dels pastissos amb més renom, el Red Velvet i el Carrot Cake.
Tenen diferents gustos de batuts que et fan al moment, amb ingredients de qualitat, tal i com vam poder observar.
En tenen de kit-kat, Lotus, Kinder Bueno, Chips ahoy i Oreo.
I la veritat és que estava boníssim, el van elaborar amb llet sencera, boles de gelat, galetes Oreo triturades i algun altra ingredient. Tot batut i coronat amb una nata densa i molt bona.
I els pastissos estaven correctes.
El Carrot cake tenia el punt just d'espècies, sense ser pesat i tampoc massa dolç, amb una crema de formatge ben feta, gens empalagosa.
Consistia en tres capes de coca amb la crema de formatge.
I el Red Velvet era molt més suau i flonjo, amb una massa ben toveta que és feia molt agradable de menjar.
Quan al preu no està malament perquè aquests tipus d'elaboracions no acostumen a ser econòmiques.
Tot i així, el tall de pastís pel preu el faria més gran.
Batut 4 euros
Pastís 4'5 euros
I a vosaltres què us sembla us agrada aquest rollo americà?
Si t'ha agradat aquest post, em pots trobar i seguir-me a les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram
T'hi espero!
T'hi espero!
No hay comentarios:
Publicar un comentario