4/11/20

[#Producte] @Quescrem

Avui us vull parlar d'una empresa especialista en cremes de formatge, Quescrem,  bastant nova però que ja aconseguit treure al mercat productes molt innovadors ja que sempre estan investigant per adaptar-se a les necessitats del públic, tan domèstic com hoteler.

Van començar l'any 2017 fent iogurt, al 2018 van treure la gama smart food i al 2019 el la crema de formatge Kèfir, 

Nosaltres hem pogut tastar la Quescrem crema de formatge per untar, que és molt cremosa i gustosa i té una textura perfecte. 

I també la hem provat la Quescrem amb un 30% menys de greix i un 9'5% de proteïnes, un perfil lípidic i proteic molt interessant per a tots aquells que vulguin cuidar la línea o fassin esport.

A més us puc assegurar que no es nota gens en el gust, sent molt gustosa i cremosa.


És ideal per a combinar amb torrades per notar tot el seu sabor al màxim, en el nostre cas els vam untar sobre uns crakers que teniem i la mescla va quedar sensacional.

Si voleu també és una crema de formatge ideal per afegir a verdures, pasta, cremes o fer-ne unes postres.

També hem pogut tastar la seva crema de formatge i xocolata, que és genial ja que conté poques calories, té una textura molt untable i està deliciosa.

Es pot menjar directament sobre una llesca de pa, ja sigui per esmorzar o per berenar o fer-ne algunes postres, ja sigui algun vaset amb nata o per decorar algun pastís o fins i tot fer-ne un de formatge i xocolata, dos ingredients bonissims combinats entre ells!

Quescrem també té el seu propi mascarpone, amb el qual hem elaborat un tiramisú del qual ja us posaré la recepta.

I ara anem a un d'aquests productes innovadors que us comentava, el Quescrem Kèfir.


Un producte molt interessant a nivell dietètic que vull compartir amb vosaltres ja que penso que és molt interessant.


Està elaborat amb ferments de kèfir, és untable i molt bo de gust, alt en proteïnes i ideal per a esmorzars, snacks i berenars.


Té un sabor diferenciador,  potent a làctic i fresc i no conté ni conservants ni estabilitzants.

És molt manipulable, ideal per dippejar amb bastonets de verdures (api, pastanaga, carbassó, pebrot vermell i verd) i així fer un entrant ben sa.


A la cuina té molta utilitat, ja que no només es pot menjar tal qual, sobre unes torradetes o pa, sinó que emulsiona bé amb tot tipus d'ingredients, és a dir que es pot afegir a cremes de verdures, pastes i arròs i a més es pot fornejar, ja que manté la seva estructura tant en fred com en calent.

Per a sandwichs i wraps va molt bé i també tostes amb fruita al cimo bagels, com és el cas.


I ara que venen temperatures més baixes, el podem fondre sobre carns i peixos i també fer-ne salses cremoses per a pasta, verdures o arròs.

A la seva pàgina web tenen diferents receptes amb tota la gama dels seus productes, tot i que si esteu alerta jo us aniré penjant les meves pròpies :)


Si t'ha agradat aquest post, em pots trobar i seguir-me a les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram
T'hi espero!

1 comentario: