11/11/20

[#Producte] @Freskibo_es Les marineres de Freskibo

Avui no us porto cap recepta, bé, en part també, però el que m'agradaria és parlar-vos de les noves marineres de Freskibo

Dic noves ja que tot i que ja existien en el mercat les han re-formulat i ara encara són més saludables, anem a veure aquests canvis;
  • Porten més percentatge de peix, concretament entre un 72% i un 84%, és a dir que és una bona opció per als que vulguin menjar peix d'una forma còmode, fàcil i bona.
  • Més proteïnes, entre un 5 i un 20% més de proteïnes en les 3 Marineres.
  • Contenen menys calories: la de lluç i gambes de passa de 151 a 99 kcal, la de lluç i salmó de 173 a 131 i la de bacallà, lluç i espàrrecs de 137 a 107 kcal. 
  • Aporten menys greixos, la de lluç i gambes de 9'3 a 3'1 g.,  la de lluç i salmó de 10'5 a 4'8 g. i la de bacallà, lluç i espàrrecs de 7'2 a 3'4 g.
  • Són sense gluten, sense lactosa i sense ou
  • No contenen cap additiu artificial ni cap E.

Així doncs ja veieu que són unes hamburgueses amb molt poques calories, ideal per a gent que vol perdre pes o cuidar la línia.

Són una bona alternativa per la gent que no té temps d'anar a la peixateria a comprar i menys encara de netejar-lo i cuinar-lo.

Són aptes per a celíacs i intolerants a la lactosa i per a al·lèrgics a la proteïna de l'ou.


I no només ens agraden als adults, sinó que pels nens, que no volen trobar espines, són ideals.

A més es cuinen en un plis, volta i volta amb una planxa amb una gota d'oli d'oliva verge extra, ja que no s'enganxen i amb poca estona estan fetes.


En un moment tens fet el dinar i si les acompanyes d'una bona amanida, el convertiràs encara amb més saludable i nutritiu.


Jo ja he tastat la de lluç i gambes i m'ha agradat molt. Una hamburguesa molt melosa, gustosa i fina i amb només 99 kcal i un 83% de proteïna (33%+50%).



Si t'ha agradat aquest post, em pots trobar i seguir-me a les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram
T'hi espero!

No hay comentarios:

Publicar un comentario