28/9/16

L'esmorzar del Renaissance Los Angeles Airport Hotel

Quan estàs lluny de casa agraeixes allotjar-te a hotels d'aquest tipus. T'hi trobes a gust, tant pel seu bon tracte com per la calidesa i la confortabilitat de les habitacions, amb matalassos king size i la tria dels coixins més tous, durs, en fi una comoditat que fa que t'hi sentis bé.


A més, cal dir que ens aquests hotels d'aquesta cadena, Marriot, com en d'altres de la mateixa categoria, tens la seguretat que menjaràs i t'atendran d'allò més bé. Nosaltres vam allotjar-nos al Renaissance Los Angeles Airport Hotel, que pertany a la mateixa cadena.


Així que a la nit d'arribada, després de visitar la ciutat de Los Angeles ens vam acomodar a la nostra habitació, ens vam fer un cafè amb llet i ens vam mirar la televisió fins que vam quedar dormits. L'endemà havíem de llevar-nos ben d'hora per agafar el vol cap a San Francisco.


Varem esmorzar a primera hora del matí, literalment. Si el buffet obria a les 6.30 nosaltres ja hi érem, vam ser els primers clients crec. Molt bona rebuda, tot i haver-hi un petit problema segons ells, però més gran per mi, i era que aquell dia per circumstàncies que no vam acabar d'entendre bé no s'oferia buffet, sinó carta. Què hi farem, vaig pensar jo, no és el mateix però intentarem que s'hi assembli.


No us haig de dir i suposo que tots coincidireu amb mi, que una de les millors coses dels hotels és el seu buffet d'esmorzar, ben ampli i amb una gran diversitat d'aliments que fa goig de veure. Sort que veníem de molts buffets, sobretot amb els tres esmorzars de Las Vegas, que van estar molt bé.

La qüestió és que vam triar de carta, així que vam demanar:

- Suc de taronja natural


- Ous benedict amb patata violeta, espinacs, tomàquet i advocat: molt ben presentats


- Pancakes amb sirop d'agave


- Gofre amb nata, maduixes i mantega


- Capuccino


- Un plat de fruita: excel.lent presentació, amb la fruita fresca molt ben tallada i acompanyada amb un bol de cottage per sucar-hi els talls de plàtan, meló, mores delicioses, pinya i maduixes


La noia que ens va servir en tot moment va ser molt atenta i simpàtica. I cal dir que tots els plats que ens van servir eren fets al moment i amb productes de qualitat amb una presentació impecable. També afegirem com a tall d'anècdota, que ens va passar el tiquet de l'esmorzar, tot i que ja ho teníem inclòs amb el preu del viatge, i pujava 100 dòlars tot el que havíem demanat.


Imagineu doncs ja gastar aquest import només per esmorzar. Això mateix ens va passar al Marriot de Washington, que el cambrer ens va deixar el tiquet i ell mateix ens va dir que nos ens espantéssim que ja ho teníem pagat, però allà cada esmorzar valia 50 dòlars i era de buffet lliure.

26/9/16

. @shakeshack a Las Vegas

Fa dos anys vam fer un viatge a la Costa Est, fent el triangle, New York, Washington i Philadelphia. enguany hem fet també un triangle, però el de la Costa Oest, visitant Los Angeles, Las Vegas i San Francisco.


El cas és que quan vam anar a Nova York, ja anàvem amb la idea de provar algunes hamburgueses de cadenes americanes, però no les que tots coneixem aquí, sinó de categoria com el Shake Shack. Ens van agradar molt (si ho voleu recordar mirant el post que hi vam dedicar al blog), així que quan vam veure que a Las Vegas també hi era no vam dubtar a anar-hi.


Concretament està situat al l'Hotel New York York, on podia estar? Es tracta de l'hamburgueseria originària de Nova York més coneguda.  Així que el dia que vam visitar els hotels del costat esquerre del strip, partint del nostre hotel, vam anar-hi a sopar.


Vam demanar una shackburger, que porta hamburguesa, tomàquet, enciam i la seva salsa secreta (shacksauce), per 5.20 $ i una smokeshack que porta bacon fumat amb fusta de pomer i pebre picat de cirereta amb la seva salsa, per 6.84 $.


Una hamburguesa deliciosa elaborada amb carn de vedella 100% d'angus, sense hormones ni antibiòtics. La couen al punt i té un gust boníssim.
Tenen diferents varietats d'hamburgueses, fins i tot de pollastre i hot-dogs. Les seves patates també són arxiconegudes, tot i que encara no les hem demanat mai.


A més, un tant per cent de les ventes les donen en una fundació benèfica i la llimonada la fan ells natural i és deliciosa.


La relació qualitat-preu és molt més que bona.

23/9/16

Pizza amb massa de cervesa de burrata, cherrys, panses i pinyons amb reducció de Pedro Ximénez

Aquesta recepta que us porto avui la vam pensar per al concurs de cuina per a blogaires de la revista Cuina. Aquest any la proposta era fer un plat amb la cervesa com a protagonista. Enguany ja és el cinqué concurs que convoquen. Entre totes les receptes rebudes, l'equip del Cuina en tria 25 finalistes que passaran una jornada amb altres bloggers gastronòmics a la Fira del Porc i la Cervesa a Manlleu. I per gran al·legria meva, me la van sel·leccionar per formar part d'aquests finalistes! :)


Així que nosaltres, que ens encanta la pizza, vam pensar en fer la massa amb una cervesa artesana suau i ara fa uns dies que ens han dit que hem estat seleccionats com a finalistes del concurs. Genial!


Ara anem a veure la recepta:

Ingredients per fer la massa:

- 250 grs farina
- 200 ml d'aigua a 30º
- 100 ml de cervesa artesana
- 2 cullerades soperes d'oli d'oliva
- 1 culleradeta de sal


Ingredients:

- 200 grs de formatge burrata
- 8-10 tomàquets cherry
- 6 fulles d'alfàbrega
- 1 cullerada panses
- 1 cullerada pinyons
- 100 grs tomàquet
- sal
- pebre
- oli d'oliva verge extra
- reducció vinagre Pedro Ximénez

Per a elaborar la massa:

Posem en un piló tota la farina i fem un cràter al mig per posar-hi l'aigua, la cervesa. Anem amassant perquè quedi tot cohesionat i vagi agafant consistència.


Afegim també l'oli i la sal, mentre continuem amassant fins aconseguir una bola llisa i de textura gomosa.


Deixem reposar durant unes hores perquè la massa fermenti.
Finalment estirem la massa en la forma que vulguem amb l'ajuda d'un corró.


Preparació per la salsa de tomàquet:

Fem una creu al cul del tomàquets. A continuació els escaldem durant un minut per poder-lo pelar millor.
Els pelem, els triturem i ho buidem a una paella amb oli d'oliva, on ho sal-pebre i ho deixem reduir fins treure'n l'excés d'aigua.


Preparació pizza:

En primer lloc untem tota la base amb la nostra salsa de tomàquet.


A continuació hi afegim el formatge burrata tallat a bocins. També hi afegim els tomàquets cherry partits per la meitat i finalment les panses i els pinyons a gust.


A continuació ho enfornem durant uns 10-15 minuts a 220º, controlant que la massa creixi i quedi al punt de cuita.


Una vegada la traiem del forn, afegim les fulles d'alfàbrega i unes gotes de reducció de Pedro Ximénez.


Que vagi de gust!

21/9/16

. @PHVegas L'esmorzar del Planet Hollywood Las Vegas

Si algun dia aneu a Las Vegas trieu un hotel que estigui al centre del strip. L'Strip és el carrer principal de la ciutat, on hi ha tots els hotels-casinos. Nosaltres ens vam allotjar al Planet Hollywood que precisament està ben bé al centre de tot, davant de les fonts del Bellagio i al costat del Paris. La ubicació és genial i l'hotel també està molt bé. No és dels més cars de Las Vegas, el Wynn i El Venetian pugen més, però els serveis són molt bons. L'hotel és relativament nou, sobretot si el comparem amb altres com el Caesars Palace, el qual aquest any compleix 50 anys o el Riviera, un dels primers hotels-casino que hi va haver i que acaben de demolir.


El Planet Hollywood, com indica el nom està ambientat amb les estrelles de Hollywood, així les habitacions estan decorades com a tal. A la nostra, per exemple, hi havia el tratge que va fer servir l'actor Sylvester Stallone a la peli Day Light (Pánico en el túnel).


Els hotels a Las Vegas són molt grans, el nostre era mitjà i ja tenia 400 habitacions. Tots disposen d'un gran casino situat a la planta baixa, al mateix nivell que el carrer, és a dir que és per on entres a l'hotel, enlloc de fer-ho per hall, situat a la planta de sota, com és habitual. També cal dir que tots els hotels tenen moqueta, tant als passadissos per anar a les habitacions com a la pròpia cambra. Sabíeu que fins i tot existeix una llista amb les pitjors moquetes dels hotels?


Abans d'ensenyar-vos els esmorzars, us diré que només arribar a Las Vegas em va encantar, tantes llums, tants colors, no sabia on mirar. Això sí, una calor, 42ºC a les sis de la tarda, sort que vas tan extasiat pels hotels i vas entrant a veure'ls que et refresques amb els seus forts aires condicionats. Però val la pena visitar Las Vegas, és com el que hem vist a les pel·lícules, ni més ni menys, impressionant!


I ara si us parlaré dels esmorzars, que de fet són molts complerts. Es tracta d'un gran buffet lliure, amb diverses taules amb diferents tipus de menjars; taules amb fruita tallada, smoothies i iogurts, altres amb donuts, pastissos artesans i quiches,


altres amb bacon, ous benedict, ous remenats, patates fregides, salsitxes, bistecs, formtages i embotits com el salami o la llonganissa


altres amb croisants, madalenes, melmelades, coques i napolitanes de xocolata,


altres amb gelats de màquina, nata muntada, altres amb formatges, amanides i salmó fumat, altres amb cereals, pan craker i granola

 
i també un apartat on et fan la truita al teu gust.


No ens podem queixar amb tanta varietat. La beguda te la serveixen a taula, només indiques l'habitació i t'acompanyen a la taula i et van servint el que demanis, suc de taronja ben fresc i recent espremut en el nostre cas i cafè amb llet. Tantes begudes com vulguis.

Per menjar gairebé sempre agafàvem el mateix: els ous benedict no hi podien faltar, així com el bacon, els croissants i sobretot la nata, la nostra perdició.


Beure el bol de nata al buffet és perillós.
 

Un dia vam agafar truita de xampinyons, pernil dolç i formatge cheddar. La fan molt bona.


Sort que després caminàvem perquè amb aquests buffets pantagruèlics... 

19/9/16

[#Vacances] Pin-Up Pizza a Las Vegas



El Pin-Up Pizza estava situat justament al nostre hotel de Las Vegas, el Planet Hollywood. Aquest hotel disposava de varis restaurants, essent un d'ells el mític Pink's, conegut per servir els millors hot-dogs de la ciutat, des de l'any 1939. Un altre conegut que teníem era Gordon Ramsay Burgr, on la gent feia cua per tastar les seves hamburgueses.


Nosaltres vam preferir provar les pizzes artesanes del Pin-Up Pizza. Es tracta d'uns triangles força grans, ja que la pizza és com una roda de camió. Fan unes quatre varietats diàries i les van elaborant conforme les van venent amb ingredients frescos. Les varietats solen ser de peperoni, de carn, amb diferents formatges i pollastre amb ceba o la margarita, que és la que vam agafar nosaltres, recomanada per una de les dones hispanes que netejava el casino de l'hotel. Vam encertar de ple, la massa era molt bona, una pizza de qualitat amb ingredients bons.
Portava oli d'oliva, tomàquet, alfàbrega fresca, mozzarella fresca i formatge Pecorino Romano.


Oferien dos tipus de combo, un slice (tall) de pizza, més knout (petit pa d'all), més refresc per 9'75 $ o bé el mateix combo amb cervesa, Budweiser,  per  11.75 $. També servien cannolis. És a dir que per 12 euros menges pizza totalment artesana i bona, amb la massa ben cruixent.


La pizza la podies menjar al mateix local, dret, ja que no hi havia massa espai o a fora a la terrassa, lo qual no era bona idea, ja que semblava una sauna el carrer. Així que ho vam menjar allà i vam acabar als sofàs de les apostes d'esports, tot acabant la beguda.


Després d'aquí ens esperava la piscina de l'hotel, una piscina amb dj per animar tota la gent que s'hi banyava. Igual que a les pel.lícules. Sembla que Las Vegas et doni una mena de llibertat que no tens aquí. És per veure-ho!