19/9/16

[#Vacances] Pin-Up Pizza a Las Vegas



El Pin-Up Pizza estava situat justament al nostre hotel de Las Vegas, el Planet Hollywood. Aquest hotel disposava de varis restaurants, essent un d'ells el mític Pink's, conegut per servir els millors hot-dogs de la ciutat, des de l'any 1939. Un altre conegut que teníem era Gordon Ramsay Burgr, on la gent feia cua per tastar les seves hamburgueses.


Nosaltres vam preferir provar les pizzes artesanes del Pin-Up Pizza. Es tracta d'uns triangles força grans, ja que la pizza és com una roda de camió. Fan unes quatre varietats diàries i les van elaborant conforme les van venent amb ingredients frescos. Les varietats solen ser de peperoni, de carn, amb diferents formatges i pollastre amb ceba o la margarita, que és la que vam agafar nosaltres, recomanada per una de les dones hispanes que netejava el casino de l'hotel. Vam encertar de ple, la massa era molt bona, una pizza de qualitat amb ingredients bons.
Portava oli d'oliva, tomàquet, alfàbrega fresca, mozzarella fresca i formatge Pecorino Romano.


Oferien dos tipus de combo, un slice (tall) de pizza, més knout (petit pa d'all), més refresc per 9'75 $ o bé el mateix combo amb cervesa, Budweiser,  per  11.75 $. També servien cannolis. És a dir que per 12 euros menges pizza totalment artesana i bona, amb la massa ben cruixent.


La pizza la podies menjar al mateix local, dret, ja que no hi havia massa espai o a fora a la terrassa, lo qual no era bona idea, ja que semblava una sauna el carrer. Així que ho vam menjar allà i vam acabar als sofàs de les apostes d'esports, tot acabant la beguda.


Després d'aquí ens esperava la piscina de l'hotel, una piscina amb dj per animar tota la gent que s'hi banyava. Igual que a les pel.lícules. Sembla que Las Vegas et doni una mena de llibertat que no tens aquí. És per veure-ho!

No hay comentarios:

Publicar un comentario