26/9/16

. @shakeshack a Las Vegas

Fa dos anys vam fer un viatge a la Costa Est, fent el triangle, New York, Washington i Philadelphia. enguany hem fet també un triangle, però el de la Costa Oest, visitant Los Angeles, Las Vegas i San Francisco.


El cas és que quan vam anar a Nova York, ja anàvem amb la idea de provar algunes hamburgueses de cadenes americanes, però no les que tots coneixem aquí, sinó de categoria com el Shake Shack. Ens van agradar molt (si ho voleu recordar mirant el post que hi vam dedicar al blog), així que quan vam veure que a Las Vegas també hi era no vam dubtar a anar-hi.


Concretament està situat al l'Hotel New York York, on podia estar? Es tracta de l'hamburgueseria originària de Nova York més coneguda.  Així que el dia que vam visitar els hotels del costat esquerre del strip, partint del nostre hotel, vam anar-hi a sopar.


Vam demanar una shackburger, que porta hamburguesa, tomàquet, enciam i la seva salsa secreta (shacksauce), per 5.20 $ i una smokeshack que porta bacon fumat amb fusta de pomer i pebre picat de cirereta amb la seva salsa, per 6.84 $.


Una hamburguesa deliciosa elaborada amb carn de vedella 100% d'angus, sense hormones ni antibiòtics. La couen al punt i té un gust boníssim.
Tenen diferents varietats d'hamburgueses, fins i tot de pollastre i hot-dogs. Les seves patates també són arxiconegudes, tot i que encara no les hem demanat mai.


A més, un tant per cent de les ventes les donen en una fundació benèfica i la llimonada la fan ells natural i és deliciosa.


La relació qualitat-preu és molt més que bona.

No hay comentarios:

Publicar un comentario