Per això quan viatgem sempre intentem no només tastar tan com podem la gastronomia local, sinó també comprar-ne per portar-ne a casa nostre, tant per nosaltres com pels pares.
9/8/21
[#Producte] Xocolata amb mel
Per això quan viatgem sempre intentem no només tastar tan com podem la gastronomia local, sinó també comprar-ne per portar-ne a casa nostre, tant per nosaltres com pels pares.
6/8/21
[#Recepta] Fajitas mexicanes
4/8/21
[#Vi] Faustino - Bodegas Faustino
Avui provem el Faustino, un vi negre procedent de Oyón, l'anomenada Rioja basca, un Faustino.
Es tracta d'un vi negre de la D.O.Ca Rioja, és a dir, Denominació d'Origen Calificada, que es diferencia d'una D.O. normal en que aquesta distinció només es dóna a aquells vins que compleixen els requisits de qualitat demanats per una consell regulador de DO durant un període de temps molt prologant, amb un mínim de 10 anys.
2/8/21
[#Restaurant] L'Eixida
28/7/21
[#Vi] Azento - Marqués de Terán
Avui tornem amb una altra vi D.O.Ca Rioja, un vi negre anomenat Azento, del celler Marqués de Terán.
Es tracta d'un celler situat a Ollauri, de molt recent creació, l'any 2004 i amb un disseny molt modern i atractiu. Disposa d'unes 80 hectàrees de vinyes repartides per la zona i una dada força curiosa a destacar, és que el 80% del celler es troba soterrat, per tal d'integrar-se millor amb l'entorn però alhora aprofitar-ne les condicions de temperatura més estable que proporciona el soterrament.
23/7/21
[#Recepta] Faves amb xoriç
Fa un temps vam veure una recepta on fèiem cigrons amb xoriç, però tal i com vam dir, les llegums són molt versàtils i permeten molts tipus de preparacions diferents.