A casa som internacionals, com jo dic. Amb el menjar intentem tastar i cuinar amb productes d'altres països. Aquesta vegada ens traslladem a la Xina amb un plat de noodles amb verdures que hem fet a la nostra manera, ja que les verdures que tenim aquí no són les mateixes que ells disposen.
Ingredients per a 2 persones:
Elaboració:
Comencem tallant la ceba petita i fregint-la en una paella amb oli d'oliva verge extra.
A continuació hi tirem la pastanaga pelada i tallada a tires fines i el pebrot vermell, alhora que ho sal-pebrem tot plegat.
Paral·lelament posem a bullir els noodles el temps que marca el fabricant, que sol ser uns pocs minuts.
Una vegada bullits els posem a la paella on tenim les verdures ja fregides i hi incorporem les ametlles, la salsa de soja i un toc de gingebre.
Ho barregem tot plegat bé perquè els gustos s'impregnin.
Emplatem i servim.
Consells de degustació:
És un plat que es pot fer amb moltes verdures: cols de Brussel·les, bròquil, espàrrecs verds, entre altres. Quan als fruits secs, jo he optat per les ametlles perquè en tenia unes soltes que corrien per casa, però hi podeu posar cacauets, que també hi queden bé.
Si no sou fans de la salsa de soja podeu no posar-li, al igual que el gingebre, que hi dóna un gust particular.
Valor nutricional:
És un plat força sa, ja que es cuina amb oli d'oliva verge extra i amb verdures. Ens aporta hidrats de carboni que absorbirem de forma lenta, amb lo qual ens donarà energia per tota la tarda.
La incorporació dels fruits secs afegeix greixos bons i proteïna i el fa un plat complert, que ens pot servir molt bé com a plat únic al migdia.
Cal dir que el seu contingut calòric no és molt elevat ja que només fem servir uns 60 gr. de noodles per persona. El fet de barrejar-los amb verdures fa que no en necessitem tants però ens quedi una ració maca. Jutjeu vosaltres mateixos :)
Ingredients per a 2 persones:
- 125 gr. de noodles
- 1 pebrot vermell
- 1 ceba mitjana de Figueres
- 1 pastanaga de la pagesa
- un grapat d'ametlles crues
- oli d'oliva verge extra
- salsa de soja
- gingebre
- sal i pebre
Comencem tallant la ceba petita i fregint-la en una paella amb oli d'oliva verge extra.
A continuació hi tirem la pastanaga pelada i tallada a tires fines i el pebrot vermell, alhora que ho sal-pebrem tot plegat.
Paral·lelament posem a bullir els noodles el temps que marca el fabricant, que sol ser uns pocs minuts.
Una vegada bullits els posem a la paella on tenim les verdures ja fregides i hi incorporem les ametlles, la salsa de soja i un toc de gingebre.
Ho barregem tot plegat bé perquè els gustos s'impregnin.
Emplatem i servim.
Consells de degustació:
És un plat que es pot fer amb moltes verdures: cols de Brussel·les, bròquil, espàrrecs verds, entre altres. Quan als fruits secs, jo he optat per les ametlles perquè en tenia unes soltes que corrien per casa, però hi podeu posar cacauets, que també hi queden bé.
Si no sou fans de la salsa de soja podeu no posar-li, al igual que el gingebre, que hi dóna un gust particular.
Valor nutricional:
És un plat força sa, ja que es cuina amb oli d'oliva verge extra i amb verdures. Ens aporta hidrats de carboni que absorbirem de forma lenta, amb lo qual ens donarà energia per tota la tarda.
La incorporació dels fruits secs afegeix greixos bons i proteïna i el fa un plat complert, que ens pot servir molt bé com a plat únic al migdia.
Cal dir que el seu contingut calòric no és molt elevat ja que només fem servir uns 60 gr. de noodles per persona. El fet de barrejar-los amb verdures fa que no en necessitem tants però ens quedi una ració maca. Jutjeu vosaltres mateixos :)
No hay comentarios:
Publicar un comentario