A casa acostumem a menjar noodles, des que els vam tastar que ens agraden i van molt bé per combinar amb verdures que sovint corren per la nevera però no acabes de gastar.
Nosaltres els hem fet amb carrota i raves i per aportar sabor i proteïna al plat hi hem afegir cacauets, que hi queden molt bons.
Voleu veure'n la recepta?
Noodles amb verdures i cacauets
Ingredients per a 2 persones:
- 120 gr. de noodles
- 1 carrota ben gran
- 8 raves
- un grapat de cacauets
- salsa Yondu
- sal i pebre
Elaboració:
En primer lloc bullim els noodles tal i com indica el fabricant.
Paral·lelament tallem les verdures, els raves a làmines i la carrota a tires.
La salsa Yondu és una salsa vegetal i natural, amb un gust umami que hi aporta un sabor al plat impressionant.
Una vegada tot ben barrejat ja podem servir-los!
Consells de degustació:
Es poden fer amb diferents verdures com ara pebrot vermell, ceba, carabassó, entre altres.
Si els voleu fer amb peix o carn també queden bons, i és que els noodles admeten milers de preparacions.
Valor nutricional:
Aquest és un plat molt equilibrat, ja que ens aporta la quantitat d'hidrats de carboni que necessitem, els vegetals i la part proteica.
Si l'acompanyem amb una bona amanida verda i una fruita de postres aconseguirem un àpat ben saludable i bo.
Maridatge:
Amb una cervesa suau combina bé, també amb un vi blanc jove.
Si t'ha agradat aquest post, em pots trobar i seguir-me a les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram
T'hi espero!
T'hi espero!
No hay comentarios:
Publicar un comentario