19/6/20

[#Radio] @gironafmcat Restaurants amb terrassa

Com que encara ens trobem en una situació delicada pel que fa a les sortides i a estar en llocs tancats, hem pensat que una bona opció seria parlar de restaurants amb terrassa, així pots estar a l'aire lliure, més distanciat de la gent però gaudint d'un bon àpat :)

Comencem parlant d'un restaurant comodí, ja que està a diferents ciutats i tenen terrasses grans i còmodes, i a més segurament que molta gent el coneix, el König.

Es tracta d'un restaurant on poder fer, a part de les seves mítiques braves, plats combinats, hamburgueses, entrepans freds i calents o alguna de les seves tapes.


Seguim a Girona i ens plantem a la Plaça Independència amb un restaurant molt conegut pels gironins, El Boira.

Disposen d'una terrassa amb bones vistes, veient la gent passejar mentre fas un menú de migdia ben elaborat i amb bona relació qualitat-preu o bé algun vermut amb algunes de les seves tapes.



Seguim a Girona, amb el +Cub, un restaurant petit, amb una terrassa molt acollidora i ombrejada amb vistes a la Plaça Catalunya. Si busques un menú de migdia elaborat amb ingredients de proximitat, de qualitat, fresc i artesà aquest és el teu lloc.

Al seu menú sempre hi ha amanides amb producte km0 i hamburgueses artesanes amb verdures, i de postres no us podeu perdre alguna de les seves creps. A mi personalment m'agrada molt aquest restaurant.


L'últim restaurant de Girona que us volia recomanar és l'Indigo, que pertany a l'hotel Carlemany, situat a la plaça del porro. Tenen una terrassa on poder degustar el seu menú de migdia de 25 molt complert o alguns plats de la seva carta, també molt treballats.
Si hi vas per sopar pots quedar-te a fer un cocktail dels que també ofereixen.

Ara venim cap a a Figueres, al Txot's Sidreria, on a la seva terrassa interna tens un lloc assegurat. Fan menú diari de dilluns a divendres i també montaditos i tapes variades. Si hi vas no te'n vagis sense demanar el seu pastís de formatge, és brutal!


També és un bon lloc per quedar-te a fer algun combinat de la carta que tenen, que en fan amb alcohol i sense.
I si aneu cap a Empuriabrava i/o Roses també podeu gaudir de la seva terrassa i els seus plats.

Precisament al seu costat, a Empuriabrava, trobem l'Enjoy It.

Un restaurant amb una decoració molt atractiva, amb molta fusta i motius tropicals. Pots menjar des d'una hamburguesa fins a unes costelles de porc, tapes o alguns dels seus postres generosos i ben presentats.

També és un espai perfecte per a prendre algun cocktail de la seva extensa carta i amb unes vistes immillorables davant del mar.

Continuem a Empuriabrava, també davant del mar, al Pollo Pollo, un local més informal però que agrada a tothom perquè el seu menú de pollastre amb patates i les seves salses artesanes per sucar-les no deixa indiferent a ningú. I si enlloc de pollastre vols una hamburguesa, sandvitx o fajitas també ho fan i fins i tot amanida de col si vols cuidar la línia.

Seguim resseguint la costa fins a Santa Margarita on trobem La Tagliatella, amb una gran terrassa davant del mar i on podem degustar des d'una de les seves pizzes fins a un generós plat de pasta.


Continuem fins a Roses, a El Corral, un lloc desenfadat on fan unes pizzes al forn de llenya grans com rodes de camió, amb una massa fina i cruixent molt bona i també ofereixen uns pollastres deliciosos, tant per menjar in situ acompanyats de patates fregides, com per emportar. I si encara teniu forat, també elaboren postres casolanes.

I per últim acabem en una altra pizzeria, la Mare Chiaro, en tenen dues a Roses, però el que té una terrassa més àmplia és el de la Riera Ginjolers, on fan unes pizzes molt fines i bones i disposen d'un menú diari amb molt bona relació-qualitat-preu.





Si t'ha agradat aquest post, em pots trobar i seguir-me a les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram
T'hi espero!

No hay comentarios:

Publicar un comentario