Si voleu fer un arròs ràpid i deliciós aquí us deixo una recepta molt ràpida i senzilla de fer, sobretot gràcies a que tenim un bon sofregit de base que ens fa estalviar molts de temps i queda de meravella!
Arròs amb pollastre i ceba al curri
Ingredients:
Elaboració:
En primer lloc posem la ceba amb curri i el seu oli a la paella.
Acte seguit, hi afegim l'arròs perquè comenci a rossejar i es barregi bé amb l'oli de la ceba.
A continuació, afegim la botifarra també perquè així tot plegat ja agafa el gust de curri.
Quan veiem que la botifarra va prenent color i es va coent, tot ben remenat,
podrem anar incorporant el brou calent mentre l'anem remenant per tal que ens quedi cremós.
Salpebrem i deixem coure un quart d'hora, fins que l'arròs estigui grenyal i al nostre gust de sucós.
Apaguem el foc i servim, a mi m'agrada que tingui un xic de líquid encara.
Consells de degustació:
Aquest sofregit de ceba al curri permet moltes preparacions diferents, amb arròs, amb patates, ètc. I enlloc de posar botifarra podeu posar un pit de pollastre o una altra carn com porc o tires de vedella.
La veritat és que queda un plat posis on el posis ja que la ceba està melosa i el toc de curri li confereix una aroma i gust particular però boníssim.
Cal dir que el mèrit de la recepta és aquest bon sofregit, amb una ceba cuinada durant hores a baixa temperatura perquè agafi aquest color torrat i l'aroma tan característica que ja fa obrir la gana.
Fa un temps vam fer servir el seu sofregit de ceba en una pizza amb tonyina i va quedar de meravella ;)
Valor nutricional:
La idea d'aquest plat és que acompanyat d'una amanida verda us serveixi de plat únic. I de postres una fruita per acabar d'equilibrar l'àpat.
Pensem que l'arròs és un hidrat de carboni que ens proporciona energia de llarga durada, és a dir que seria un plat més adient pel migdia.
Maridatge:
Amb un vi blanc combina a la perfecció.
Arròs amb pollastre i ceba al curri
Ingredients:
- 200 gr. d'arròs varietat Nembo
- 1/2 pot de sofregit de ceba al curri de Cebalovers
- 1 botifarra de pollastre
- 500 ml de brou de pollastre
- sal i pebre
Elaboració:
En primer lloc posem la ceba amb curri i el seu oli a la paella.
Acte seguit, hi afegim l'arròs perquè comenci a rossejar i es barregi bé amb l'oli de la ceba.
A continuació, afegim la botifarra també perquè així tot plegat ja agafa el gust de curri.
Quan veiem que la botifarra va prenent color i es va coent, tot ben remenat,
podrem anar incorporant el brou calent mentre l'anem remenant per tal que ens quedi cremós.
Salpebrem i deixem coure un quart d'hora, fins que l'arròs estigui grenyal i al nostre gust de sucós.
Apaguem el foc i servim, a mi m'agrada que tingui un xic de líquid encara.
Consells de degustació:
Aquest sofregit de ceba al curri permet moltes preparacions diferents, amb arròs, amb patates, ètc. I enlloc de posar botifarra podeu posar un pit de pollastre o una altra carn com porc o tires de vedella.
La veritat és que queda un plat posis on el posis ja que la ceba està melosa i el toc de curri li confereix una aroma i gust particular però boníssim.
Cal dir que el mèrit de la recepta és aquest bon sofregit, amb una ceba cuinada durant hores a baixa temperatura perquè agafi aquest color torrat i l'aroma tan característica que ja fa obrir la gana.
Fa un temps vam fer servir el seu sofregit de ceba en una pizza amb tonyina i va quedar de meravella ;)
Valor nutricional:
La idea d'aquest plat és que acompanyat d'una amanida verda us serveixi de plat únic. I de postres una fruita per acabar d'equilibrar l'àpat.
Pensem que l'arròs és un hidrat de carboni que ens proporciona energia de llarga durada, és a dir que seria un plat més adient pel migdia.
Maridatge:
Amb un vi blanc combina a la perfecció.
Si t'ha agradat aquest post, em pots trobar i seguir-me a les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram
T'hi espero!
T'hi espero!
No hay comentarios:
Publicar un comentario