Arriba la calor i això comporta un canvi d'alimentació. Ens venen de gust plats més frescos i més lleugers i això és el que us porto avui, una recepta de com fer un sandwich vegetal!
Sandwich vegetal
Ingredients:
Elaboració:
En primer lloc posem l'ou a bullir durant 7 minuts per tal que quedi al punt.
Mentre torrem les llesques de pa de motlle, i obrim la tonyina.
Una vegada tenim l'ou dur, el refredem sota l'aigua, el pelem i el tallem a daus per afegir a la preparació.
En un plat tallem l'enciam petit, els xerrys i afegim la tonyina esmicolada.
Barregem tot, afegim sal i pebre, oli no ens caldrà ja que la tonyina ja té el seu propi.
Muntem una llesca de pa i farcit, una altra llesca de pa i farcit i així fins a tenir-ne tres pisos.
Decorem amb maionesa i ja ens ho podem menjar.
Consells de degustació:
Encara que sigui un entrepà fred, les torrades han d'estar recent fetes, ja que sinó es nota a l'hora de menjar-lo!
Podem afegir al sandwich pastanaga, blat de moro, cogombre i/o raves.
Quan a la maionesa si el voleu fer light no cal que n'hi poseu o podeu optar per una salsa de iogurt artesana, molt menys calòrica.
Valor nutricional:
Com he dit abans, la salsa de maionesa en fa augmentar el valor calòric. Sinó, aquest entrepà és saludable, sempre i quan feu servir pa de flequer.
La tonyina ens aporta proteïna de bona qualitat, així com àcids grassos omega 3 i omega 6, molts interessants per al nostre organisme. Ja saber que en una dieta equilibrada s'han de consumir de almenys 2 racions de peix blau a la setmana, i amb aquest sandwich ja en teniu una ;)
Maridatge:
Amb una cervesa lleugera fresca combina molt bé.
Sandwich vegetal
Ingredients:
- 4 llesques de pa de motlle
- 1 llauna de llom de tonyina vermella gran (de 90 gr)
- 1 ou dur
- enciam
- tomàquet xerrys
- maionesa (millor artesana si pot ser)
Elaboració:
En primer lloc posem l'ou a bullir durant 7 minuts per tal que quedi al punt.
Mentre torrem les llesques de pa de motlle, i obrim la tonyina.
Una vegada tenim l'ou dur, el refredem sota l'aigua, el pelem i el tallem a daus per afegir a la preparació.
En un plat tallem l'enciam petit, els xerrys i afegim la tonyina esmicolada.
Barregem tot, afegim sal i pebre, oli no ens caldrà ja que la tonyina ja té el seu propi.
Muntem una llesca de pa i farcit, una altra llesca de pa i farcit i així fins a tenir-ne tres pisos.
Decorem amb maionesa i ja ens ho podem menjar.
Consells de degustació:
Encara que sigui un entrepà fred, les torrades han d'estar recent fetes, ja que sinó es nota a l'hora de menjar-lo!
Podem afegir al sandwich pastanaga, blat de moro, cogombre i/o raves.
Quan a la maionesa si el voleu fer light no cal que n'hi poseu o podeu optar per una salsa de iogurt artesana, molt menys calòrica.
Valor nutricional:
Com he dit abans, la salsa de maionesa en fa augmentar el valor calòric. Sinó, aquest entrepà és saludable, sempre i quan feu servir pa de flequer.
La tonyina ens aporta proteïna de bona qualitat, així com àcids grassos omega 3 i omega 6, molts interessants per al nostre organisme. Ja saber que en una dieta equilibrada s'han de consumir de almenys 2 racions de peix blau a la setmana, i amb aquest sandwich ja en teniu una ;)
Maridatge:
Amb una cervesa lleugera fresca combina molt bé.
Si t'ha agradat aquest post, em pots trobar i seguir-me a les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram
T'hi espero!
T'hi espero!
No hay comentarios:
Publicar un comentario