8/12/17

Tot Brasa

El restaurant Tot Brasa està situat a Girona, al Polígon Mas Xirgu. És ideal per aparcar i el restaurant és força gran, ocupant una nau entre menjador i cuina.

Trobem una cuina de brasa i dos menús, un de diari a 10 euros i un de cap de setmana a 15 euros, amb begudes a part.
Ofereixen varis primers a triar de paraula, res escrit, cosa que això no m'agrada massa perquè a mi decidir al moment no m'acaba de fer el pes. Prefereixo pensar-ho amb calma i no mentre el cambrer em mira esperant la meva resposta. Imagina si necessito temps que, després de triar el segon plat encara el vaig haver de canviar perquè no em convencia, sobretot després de veure'l a la taula del davant.Només asseure't et serveixen una panera de mimet amb dues torrades de pa rodó, all i tomàquet per a sucar. I al cap d'una estona et venen a dir el menú i prendre la nota.


Nosaltres de primer vam optar per uns xipirons a l'andalusa, i això que també ens varen nomenar unes empanades i clar, com que els amos són argentins, podien ser bones també!


Els xipirons estaven ben fets, cruixents i sense excés d'oli. Acompanyats d'amanida. Vam encertar aquest plat.


De segon jo havia optat per una graellada de carn, com la meva parella, però al final vaig demanar un entrecot de vedella.


Vaig fer bé de canviar-ho ja que la graellada portava un xurrasco massa gras, la botifarra no era gens bona, amb all i julivert, també duia cansalada que potser era lo més bo, pel gust de brasa, morcilla, xoriç i un tros de vacío, també bo.


El meu entrecot estava fet al punt, amb molt bon gust de brasa i acompanyat d'una patata cuita amb all-i-oli.


De postres un coulant de xocolata, una bola de gelat de vainilla i nata d'esprai. No estava malament, la llàstima és que el coulant amb la fredor del gelat estava fred i com a tal la xocolata de dins més presa. On s'ha vist que et serveixin un coulant en una copa?


En resum no ens va desagradar, però podia estar millor, tant el servei, com la rapidesa en servir i la qualitat de les carns.
La relació qualitat-preu és baixa, ja que un menú et surt per uns 17 euros contant la beguda.
 


Si t'ha agradat aquest post, em pots trobar i seguir-me a les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram
T'hi espero!

No hay comentarios:

Publicar un comentario