1/12/17

.@noodlesandfun Dinem a l'Udon

Els restaurants Udon són una cadena de restaurants especialitzats en la preparació de fideus asiàtics o noodles. Estan repartits per tot Espanya i tenen una filosofia clara, menjar ràpid, equilibrat i nutritiu servit en un entorn de disseny, a un preu competitiu i amb un servei orientat al client.



Nosaltres vam a l'Outlet La Jonquera de compres i vam aprofitar per dinar a l'Udon La Jonquera. El disseny és com tots, senzill i acollidor però amb cadires sense recolzament, per mi no prou còmodes. Suposo que així la gent menja ràpid i marxa. Jo trobo que la comoditat és important.


Això si, les vistes de cara al centre comercial estaven bé, ja que ens varen donar la taula del costat dels vidres. El local és ampli, tot i que no estava ple, millor ja que els taules són molt juntes unes de les altres.


Quan a la carta, pots triar entre entrant, fideus, arrossos o ramen.


Nosaltres ens vam decantar per demanar dos entrants de gyozas cada un, de porc i de gambes amb allets.


A cada ració m'hi van dues, així vam fer una de cada. Te les serveixen dins una caixa de bambú i amb salsa de soja.


Ens agraden molt les gyozes des de la primera vegada que les vàrem tastar en un japonès de Girona.


Aquestes no eren tan bones com les que havíem tastat, tot i que la de porc estava millor, més gustosa.



De segon vam demanar dos plats de noodles saltejats:

- Pork ribs Yakisoba, que venen saltejats amb bolets shiitake, pastanaga, carbassó, bròcoli, pebrot vermell i costella de porc amb salsa barbacoa yakisoba i ceba tendra.


Podeu demanar-lo amb fideus prim (yakisoba) o udon (gruixut), que és el que vaig demanar.  200 gr. de fideus gruixuts fet amb farina, aigua i sal. Al tacte en boca són agradables.


Un plat molt bo i recomanable, la carn de la costella de porc estava tan melosa que es desfeia i la salsa barbacoa, dolceta,  molt encertada. Un plat molt gustós i amb bona combinació de verdures.


La presentació del plat estava molt bé i la quantitat també.

- Beef Curry Vermell, estan saltejats amb ceba tendra, bròcoli, espàrrecs verds, pastanaga, curri vermell i llet de coco. Porten tataki de bou laminat al punt.


Aquest plat no el recomanarem per dos motius principals, un que pica molt i això fa que els altres gustos no es trobin, i dos, la carn del bou no estava tendra. La veritat és que no té el gust que ens imaginàvem. Ja sabíem que picaria, té l'indicador del pebrot vermell conforme és el màxim picant de la seva carta, tot i que també hi esperàvem trobar-hi altres sabors.
El curri vermell és típic de la cuina tailandesa.


També els podies triar entre yakisoba o udon, optant per aquest últim per tastar alguna cosa nova.


De postres no vam demanar res de la carta, ja que no ens feien prou el pes. Vam reservar-nos per fer un recuit gelat més tard.

En general jo vaig quedar contenta amb els plats, les gyozes em van agradar i els pork ribs yakisoba molt més!

La meva parella no va quedar del tot satisfet, ja que no va encertar el seu plat de noodles.

Una cosa si que vam coincidir els dos és que el preu és un xic massa elevat. Per ser una cadena de menjar ràpid els plats haurien de ser més econòmics. El menú per exemple si que està bé de preu, però si vas de cap de setmana el conte es dispara. Nosaltres per exemple vam pagar 31 euros per tot el que vam menjar, amb una aigua i una gerra de cervesa.


Si t'ha agradat aquest post, em pots trobar i seguir-me a les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram
T'hi espero!

No hay comentarios:

Publicar un comentario