Ahir vam passar la jornada al Fòrum Gastronòmic i no era per menys.
Entre les ponències i exhibicions en directe de cuina a l'Auditori, els tallers i les degustacions de productes no dónes a l'abast i et passa el dia volant.
Això si, al migdia has de repostar forces i quina millor manera de fer-ho que a l'estand d'Estrella Damm amb una bona cervesa i unes tapes elaborades pel xef Xavier Sagristà, del Restaurant del Castell de Peralada.
Aquí us deixo amb la selecció de tapes:
Airbag d'anxoves de l'Escala M.Sureda amb cremós d'ametlla; aquesta no vam tenir la oportunitat de tastar-la, així que no us la puc ensenyar :(
Ravioli de trompetes i castanyes de Maçanet
Era bonissim, delicat i fi.
Musclos de roca en escabetx de cervesa Inèdit
Una tapa molt original i gustosa
Calamar farcit de botifarra del Perol
El farcit diví i el calamar molt tendre amb una salsa molt ben aconseguida
Tonyina amb fesol de Santa Pau, morro i orella
Per mi, la millor tapa, els delicats fesols amb gust de mantega barrejats amb la salsa exquisida i saborosa del morro i orella, que hi aportaven el toc gelatinós exacte, i els daus de tonyina cuits al punt.
Una tapa deliciosa.
Per beure vam tastar una Damm Keler 18, una Damm lemon per servidora, molt fina i aromàtica i, com que es va acabar el barril de la Malquerida, una Voll Damm.
Una bona idea aquest espai d'Estrella Damm on pots compartir tapes, cerveses i bons moments :)
Això si, al migdia has de repostar forces i quina millor manera de fer-ho que a l'estand d'Estrella Damm amb una bona cervesa i unes tapes elaborades pel xef Xavier Sagristà, del Restaurant del Castell de Peralada.
Aquí us deixo amb la selecció de tapes:
Airbag d'anxoves de l'Escala M.Sureda amb cremós d'ametlla; aquesta no vam tenir la oportunitat de tastar-la, així que no us la puc ensenyar :(
Ravioli de trompetes i castanyes de Maçanet
Era bonissim, delicat i fi.
Musclos de roca en escabetx de cervesa Inèdit
Calamar farcit de botifarra del Perol
El farcit diví i el calamar molt tendre amb una salsa molt ben aconseguida
Tonyina amb fesol de Santa Pau, morro i orella
Per mi, la millor tapa, els delicats fesols amb gust de mantega barrejats amb la salsa exquisida i saborosa del morro i orella, que hi aportaven el toc gelatinós exacte, i els daus de tonyina cuits al punt.
Una tapa deliciosa.
Per beure vam tastar una Damm Keler 18, una Damm lemon per servidora, molt fina i aromàtica i, com que es va acabar el barril de la Malquerida, una Voll Damm.
Una bona idea aquest espai d'Estrella Damm on pots compartir tapes, cerveses i bons moments :)
Si t'ha agradat aquest post, em pots trobar i seguir-me a les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram
T'hi espero!
T'hi espero!
No hay comentarios:
Publicar un comentario