21/11/17

.@CompartirCDQ Fòrum Gastronòmic: La nova cuina de Girona, 5 anys de Compartir

Aquest passat diumenge, al Fòrum Gastronòmic,  vam assistir a la cuina en directe del Restaurant Compartir de Cadaqués, de la mà d'Eduard Xatruch.


Vam poder veure en directe l'elaboració de molts dels plats que tenen a la carta del restaurant de Cadaqués, on vam poder veure molts plats mariners, no podia ser menys.




Des de la butaca de l'Auditòri vam poder viatjar fins a Cadaqués a través dels seus plats sense moure'ns de la butaca.


Alguns dels plats que fa ver, com el famós caneló de tonyina, va agradar molt entre el públic, així com també les ostres, els musclos, entre altres preparacions, totes elles molt ben presentades i executades.


Ara només en falta un dia tastar tots aquests plats en el restaurant!


Si t'ha agradat aquest post, em pots trobar i seguir-me a les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram
T'hi espero!

No hay comentarios:

Publicar un comentario