3/11/17

Un plat típic de Malta: El Porc maltès

Un altre plat típic de Malta que ens va agradar molt va ser el porc maltès. Com us havia comentat en algun post anterior, darrera cada plat maltès hi ha una història. I no podia ser menys amb el porc maltès.


A Malta trobem molts plats amb la presència de la carn de porc. Aquest fet es podria atribuir a que la illa estigués al límit del món cristià. Consumir un aliment tabú a la cultura culinària musulmana és una forma d'identificació pròpia per distingir-se de l'altre.



Els plats on predomina el porc són les salsitxes malteses, la kawlata, una sopa de verdures feta amb col i porc que es consumeix durant els mesos d'hivern o també a la planxa i forn.


Al restaurant buffet del nostre hotel vam poder tastar un guisat de porc maltès i la veritat és que ens va agradar. Potser no és el plat més adequat per a sopar però l'havíem de provar. Tenia un gust molt potent però la carn estava melosa i molt gustosa. El guisat era contundent i d'aquells per fer xup-xup.


Si t'ha agradat aquest post, em pots trobar i seguir-me a les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram
T'hi espero!

2 comentarios:

  1. ¡Tiene buena pinta! En Malta también es súper típico el conejo y la carne de caballo.

    ResponderEliminar
  2. muchas gracias, me encantó su gastronomia :)

    ResponderEliminar