13/11/17

Conill guisat maltès

Ja hem parlat de la cuina maltesa i darrera d'ella trobem la història de cada plat. El desenvolupament de la cuina maltesa es relaciona amb temes d'identitat. Un clar exemple el tenim amb el conill guisat maltès, el seu plat nacional. Aquest plat es va iniciar com a una forma de resistència simbòlica a les restriccions de caça imposades pels cavallers de Sant Joan. El plat es va fer popular després de les restriccions a finals del segle XVIII i la domesticació dels conills, una tècnica segurament importada pels cavallers francesos.


Avui dia els maltesos cuinen el conill a les seves cases per les festes però pots trobar aquest fantàstic plat en molts restaurants. El seu preu no és barat, sol oscil·lar entre uns 15 i 18 euros.



Nosaltres vam tenir la oportunitat de provar-lo al nostre hotel, en el buffet del sopar on un dia ens el van oferir. La veritat és que el vam trobar molt bo, mai l'havíem tastat cuinat així i ens va sorprendre agradablement. Es veu que el cuinen amb vi i un guisat amb tomàquet quedant la carn ben tendra i melosa i molt gustosa. És un plat per sucar-hi pa.


Si t'ha agradat aquest post, em pots trobar i seguir-me a les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram
T'hi espero!

No hay comentarios:

Publicar un comentario