1/9/17

[#Restaurant] @ElDynamicBar El Dynamic

A Figueres hi havia un bar molt emblemàtic El Dynamic que ara amb nou disseny continua oferint bones estones a la vegada que una cuina amb productes de la terra.

A la seva carta trobareu des d'una extensa varietat d'entreteniments per picar com braves, formatges, seitons artesans, bomba, calamars a la romana,  coca de Perafita, entre altres, amanides, carns, peixos i tot una selecció de postres.

Han sabut trobar una bona fórmula amb plats llaminers fets amb productes de qualitat. A més tenen tiradors de cervesa amb una extensa carta i també de cocktails. Pots anar a fer unes tapes per sopar, a fer un vermut, a prendre alguna cosa i a fer un bon dinar. Entre setmana tenen un menú a 12 euros amb una copa de vi, aigua o cervesa inclosa, pa i postres. El voleu veure?

El menú són diferents plats de la seva carta a triar-ne 3.


Nosaltres vam triar:

- Paperina de xipirons a la l'andalusa


Molt ben cuinats, gens oleiosos.


- Coca de Perafita.


Em va agradar molt la textura, molt fina. Amb escalivada al cim.


- Coca de Brie. Cruixent i bona i amb diferents formatges sobreposats quedava divina. Hi havia Brie, formatge de cabra, rodelles de tomàquet i rúcula.


- Saltat de gírgoles amb pernil ibèric.


Aquest plat és el que menys em va agradar però mea culpa ja que les gírgoles les trobo insípides, sort del pernil que cuit se n'accentua el gust i equilibrava.



De postres vam optar pel brownie de xocolata artesà.


Servit amb nata muntada i una línia fina de gerds. Bona presentació.


Estava boníssim, un dau amb una bona textura, entre tou i cremós de la xocolata i amb els trossos de nous al seu interior.


Vam dinar bé, a la propera hi anirem de carta ja que hi ha moltes coses que volem tastar...


Si t'ha agradat aquest post, em pots trobar i seguir-me a les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram
T'hi espero!

No hay comentarios:

Publicar un comentario