30/8/17

.@h_MartinNaranjo Llesca amb formatge de cabra i pebrots caramelitzats

Ara a casa nostre tenim més pebrots, jeje, des que a la meva parella els va començar a introduir, ara li encanten i no m'estranya, són tan bons!


I en aquest cas si sou llaminers encara us agradaran més perquè aquests que us portem avui són dolços, però combinats amb un ingredient salat són fantàstics. Nosaltres els hem combinat amb formatge de cabra, anem a veure la recepta!


       

Ingredients:
  • Pebrots escalivats
  • Sucre morè, entre 2 i 3 cullerades soperes
  • Oli d'oliva verge extra
  • Una mica del suc que ens hagin deixat anar els pebrots al escalivar-los
  • Llesca de pa cuita amb forn de llenya, la nostre d'Hornos Martin Naranjo 
  • Formatge de cabra


Elaboració:

Procedim a escalivar els pebrots de la manera tradicional, guardant una mica del suc que ens deixin anar per a poder-los caramel·litzar.
Per fer-ho, agafem una paella on hi posem un raig d'oli d'oliva verge extra, el sucre morè i els pebrots tallats a tires fines.
Tapem i deixem que es vagin caramel·litzant a foc molt lent fins que veiem que el suc hagi espessit una mica.
Els traiem de la paella i els guardem, sense suc en un pot de vidre a la nevera fins que els volem consumir. Es poden guardar varis dies ja que el sucre actua com a conservant.


Per a fer el muntatge de la llesca, primerament la suquem amb tomàquet de penjar hi després hi afegim les tires del pebrot i del formatge de cabra.


Ho enfornem fins que el formatge es desfasi i només queda gaudir.


Consells de degustació:

Aquests pebrots combinen molt bé amb formatges forts com els de cabra o blaus.
També casen bé amb les anxoves o alguna carn.
Recordeu que la combinació de dolç i salat agrada molt.



Si t'ha agradat aquest post, em pots trobar i seguir-me a les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram
T'hi espero!

No hay comentarios:

Publicar un comentario