4/9/17

Pago Pago a Santa Margarita

Cada any per Santa Maria fan els focs artificials a Roses. És un goig passejar pel passeig de Santa Margarita i tenir les vistes privilegiades de la Badia de Roses quan es fa fosc.


Nosaltres cada any a l'estiu fem un Pago Pago i és que sinó no seria estiu. Està situat a Santa Margarita, enmig d'una zona súper turística plena d'hotels i apartaments. El local està decorat tipus hawaienc, cadires de bambú i parassols de canya i de menú, tots els mateix, pollastre amb patates. Ull, que ara fan pinxos també i la seva amanida famosa que porta el seu nom i és molt complerta i demana per alleugerir l'espera.



T'asseus ben d'hora per trobar taula i comences a enflairar la olor dels pollastres i sembla que no arriben mai més. I sí, tarden a servir-te'l però quan t'arriba amb una panereta de mimbre, mig pollastre ben cuit i especiat amb un toc picant i amb abundants patates fregides, que pots sucar amb maionesa o ketchup.


T'ho menges amb els dits però així és com es gaudeixes més, creieu-me :)


De preu molt econòmic, 6'80 cada cistelleta amb el mig pollastre i les patates i un suplement de 0'60 en cas que vulguis maionesa.


Si esteu per la zona arribeu-vos-hi, i després una passejada entremig dels milers de turistes i un final de traca. I és que l'estiu és per sortir i viure'l al màxim!


Si t'ha agradat aquest post, em pots trobar i seguir-me a les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram
T'hi espero!

No hay comentarios:

Publicar un comentario