10/2/14

Premium König

Divendres al vespre, després de tota la setmana treballant, quina és la millor manera de començar el cap de setmana? Doncs per exemple amb unes braves del König i alguns dels seus entrepans o hamburgueses.


I una de les que no havia provat encara i l'altre dia em vaig decidir a fer, tenia fam, i vaig pensar, amb aquesta segur que m'atipo :), va ser la Premium. Porta una hamburguesa de 200 g, bacon, formatge, enciam, tomàquet i salsa barbacoa. Pel meu gust, em va decebre, hi faltava formatge, l'hamburguesa no estava prou feta, m'agrada notar-la amb aquell gust més cuit i el bacon igual. El bacon estava tou, s'ha de coure més perquè quedi més cruixent. La salsa i el panet correctes, així com l'enciam i el tomàquet, tallat ben fi aquest. Jo no la repetiré, després d'estar una hora triant i com que molt dels que anàvem també la van demanar, em vaig deixar portar i si això li sumem la meva gana, em va faltar coordinació cerebral per avaluar els pros i contres. Ara ja els sé ;)


De postres un tallat descafeïnat de sobre, que m'encanta la marca del seu proveïdor de cafè, i a sobre amb la mini cookie. Està molt bé el detallet que fan algunes cases de cafè.


No hay comentarios:

Publicar un comentario