7/11/12

Algunes hamburgueses del König

Dimecres passat, vigilía de Tot Sants, el meu marit es va quedar a Girona que tenia un sopar de Fires amb els amics, així que jo vaig anar amb els meus pares al König.
En aquesta ocasió vaig voler provar una de les tantes varietats d'hamburgueses que tenen. La veritat és que tantes vegades que he anat al könig i només n'havia menjat un sol cop. Tots tres vam demanar-ne una de diferent.
El meu pare una amb pinya, bacon i formatge i jo una amb espàrrecs verds, pernil salat, rúcula i mescla de formatges. Ma mare una de porc ibèric amb ceba que te la serveixen amb un pa de baguette allargat i l'hamburguesa és més gustosa que la normal. Perquè cal dir que l'hamburguesa en si és sosa, el que li fa bo és l'acompanyament que porta. I lo bo que té l'apartat de les hamburgueses és que hi ha un gran assortiment d'acompanyaments. A més te la presenten amb un panet rodó força bo. I amb unes braves per anar picant, fas un sopar ben golós!No hay comentarios:

Publicar un comentario