6/3/17

.@umaigirona Restaurant Mien

El restaurant Mien és un bona referència de cuina asiàtica a Girona. Els propietaris són els mateixos que l'Umai, un cuiner d'origen mexicà i la seva dona xinesa, ofereixen una cuina oriental que és capaç de transportar-te fins a Xina, Corea, Japó i altres llocs del sud-est asiàtic sense sortir de Girona.


Nosaltres vam anar al Mien, el germà petit de l'Umai ;) Li diem així perquè la seva carta és menys extensa que la de l'Umai i és cuina japonesa, especialitzat en fideus prims i, com no, en ramen (sopa de fideus japonesa).



Ambdós restaurants estan gairebé de costat, a la mateixa plaça Josep Pla.

El Mien està compost per dos pisos, quan entres és recepció i botiga de productes asiàtics, amb una amplia selecció de cerveses d'importació, i al pis superior hi trobem el menjador. Un menjador senzill però acollidor i amb molt bon tracte del personal.


De primer vam demanar unes gyozes (crestes) de carn de porc amb sopa estil Thai. Les vaig trobar delicioses. Unes crestes de pasta fresca amb un excel.lent farcit servides en una sopa molt perfumada i delicada però a l'hora molt gustosa.


De segon vam voler tastar el seu famós ramen, concretament el "Gamo Ramen". Uns fideus prims fets a mà servits en un brou de carn de amb gust de soja i de toppings portava alga nori, verdures asiàtiques de temporada (kimchi), bolets, ous dur i ànec confitat. 


Es veu que en el ramen pots triar el tipus de brou, de verdura o carn.
També pots triar el gust del brou (sopa), soja, miso o salat (la més transparent i de sabor més directe).
I finalment la carn (Gu): pollastre, porc, ànec o vedella.

La presentació del plat em va sorprendre ja que no n'havia vist ni tastat mai i em van agradar molt. El brou era potent de gust, però la combinació amb tots els ingredients era espectacular.


Per acabar ho vam fer amb un dels postres preferits de la mestressa, el plàtan en tempura amb escuma de coco.


Una tempura ben aconseguida i amb una bona combinació la que fa amb el coco.


Encara que puguin semblar unes postres empalagoses, no ho són gens.


Per beure una nota curiosa i és que et serveixen aigua acabada de fer. Resulta que l'acaben de filtrar i te l'ofereixen en una ampolla de vidre on explica el procés.


Interessant, bona i agradable de beure, tant per la temperatura a la qual te la serveixen com per la palatabilitat.


En resum, un restaurant ideal si voleu provar plats nous i fer una pinzellada de la seva gastronomia.

Si t'ha agradat aquest post, em pots trobar i seguir-me a les xarxes socials FacebookTwitterInstagram
T'hi espero!


No hay comentarios:

Publicar un comentario