10/3/17

Can Guix, 2a part

Hem tornat a Olot i hem repetit un restaurant el qual ens havien quedat pendents alguns plats per provar, de la última vegada que hi vam anar.

Can Guix és un restaurant de tota la vida, amb plats casolans i bons. Els amos actuals són els fills dels que el van obrir i també hi ha al servei els seus nets.


La carta és molt variada, tu agafes el plat que més et convenci i pots triar un acompanyament amb patates fregides, escarxofes arrebossades pèsols o xampinyons o fer un popurri de tot una mica.


Nosaltres vam optar per demanar un plat típic d'Olot, els fesols amb botifarra de perol esparracada. Un plat molt abundant de fesols, fregits amb el greix de la pròpia botifarra.


De segon unes mandonguilles amb sèpia i xampinyons. Servides en una cassoleta de fang, amb unes vuit mandonguilles petites i tendres i amb força quantitat de pèsols i xampinyons. La salsa a sucar amb el seu pa d'un forn proper també era bona.


També vam demanar un acompanyament, en aquest cas, d'escarxofes fregides i patates. Súper bones aquestes, molt ben fregides, tovetes per dins i cruixents per fora. Ningú es pot resistir a aquestes patates fregides.


Per postres vam demanar nata amb nous caramel·litzades, unes postres que són la nostra perdició. Una copa amb nata, nous, més nata i més nous amb salsa de caramel. Sorprèn la generosa quantitat de nous que t'hi posen quan a altres llocs les has de buscar entre la nata.


Tot plegat ens va costar 20'20 euros, amb dues cerveses i una aigua. Ja ho veieu menges bé a un preu ben econòmic.


Si t'ha agradat aquest post, em pots trobar i seguir-me a les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram
T'hi espero!

No hay comentarios:

Publicar un comentario