15/3/17

.@h_MartinNaranjo "Roscos Almonteños" ecològics embolcallats amb pernil salat i formatge cremós

Gentilesa del Forn Martin Naranjo vam rebre fa un temps unes fantàstiques "Regañadas", a les quals vam saber treure molt de profit, ja que les vam fer amb melmelada de tomàquet, formatge curat d'ovella, nous i rúcula i ens van encantar. Ara us mostro els roscos almonteños ecològics que hem combinat amb una mica de pernil salat curat i formatge cremós i també ens ha agradat molt.


Quan parteixes d'un bon producte és més fàcil combinar-lo amb alguns ingredients i que el resultat quedi bé. Aquesta espècie de palitos, que en diriem nosaltres, són elaborats amb farina ecològica certificada i fornejats al forn de llenya.



Ingredients:

Elaboració:

Tallem el pernil salat en tires fines i li untem una bona capa de formatge cremós.


Emboliquem el pernil per la superfície del rosco per tal que quedi la màxima superfície amb pernil.


Servim en un plat ben maco amb un rajolí d'oli d'oliva verge extra just abans de menjar, que no ens remolleixi el rosco, ja que aquest és ben cruixent i bo.


La combinació queda molt bona, el formatge cremós amb el pernil combina bé i el toc cruixent que li aporta el rosco fa que en vulgui un rera l'altre.


Consells de degustació:

Nosaltres ho hem servit amb un rajolí d'oli d'oliva però també es podria fer amb un toc de vinagre cremós balsàmic de Mòdena.
Quan a l'ús del pernil salat, també es podria fer amb gall d'indi o pernil dolç, sobretot si vols aconseguir un gust més suau.


Maridatge:

Amb un vi negre casa molt bé i exalta el plat en si.


Si t'ha agradat aquest post, em pots trobar i seguir-me a les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram
T'hi espero!

No hay comentarios:

Publicar un comentario