12/5/15

La Crema Canela @BEANDILANA

De tant en tant ens agrada anar a Barcelona i passar-hi el dia. Ara feia temps que no hi anavem i trobavem a faltar un dels restaurants del Grup Andilana, que són una sèrie de restaurants dividits per tot Barcelona, un a Girona i també a Palamós.

Un dels nostres preferits és el Restaurant El Blanc a Girona, hi hem anat moltes vegades i ens encanta la seva decoració, el bon servei, els seus plats i el seu ambient decorat amb ampolles de vidre de colors i sofàs blancs.

I a Barcelona des que vam provar per primera vegada La Crema Canela, ja ens va convèncer. I és que tots els restaurants d'aquest grup tenen una estètica que atrau i la bona relació qualitat preu que ofereixen també és excel.lent.

La Crema Canela és una antiga botiga de queviures on encara conserva les lleixes amb alguns productes que s'hi venien. Convertit ara en restaurant, és petit, llarg i estret però t'hi fa sentir molt a gust. Alguns trets d'interiorisme d'aquest restaurant ens recorden al Blanc.


La seva carta és força extensa, a triar entre una gran varietat de plats freds, com amanides diverses, també arrossos, pastes, peixos i carns.
De postres també disposen d'una llarga llista.


D'entrant, com que haviem esmorzat més copiós i tard, vam obtar per partir-nos un risotto de pesto. Una meravella, servit amb un plat de ceràmica blanca molt bufó i decorat amb dos grisinis. Un arrós cremós ben gustós amb el pesto i el formatge fos, una delícia pel paladar.


I de segon, nosaltres tenim un plat predilecte que ja menjaven al restaurant El Blanc, fins que, no se per quin motiu, el van excloure de la carta, i és el Bou amb parmesà i rúcula. Dos talls de carn de bou servida amb virutes de parmesà, rúcula i mitja ceba al dente. Un plat molt bo, i una carn molt tendre que combina molt bé amb el formatge, la ceba i la rúcula.


Com a postres un clàssic, el coulant de xocolata, però és que d'aquesta casa m'agrada molt. Servit amb un fons de xocolata fosa i decorat amb una fulla de menta i un gra de raïm. És un volcanet de lava de xocolata, molt fina.


No hay comentarios:

Publicar un comentario