29/5/15

Restaurant Mas Pla

El Restaurant Mas Pla és un restaurant situat a Borrassà on pots trobar cuina tradicional catalana.
Ofereixen un menú els dies laborables i carta les caps de setmana. A destacar el seu arrós dels dijous, dia per excel.lència on trobem aquest plat als menús.

Nosaltres vam aproditar el dia festiu a Figueres i laborable a aquest petit poble de l'Alt Empordà per degustar el menú de diàri.
Un menú ben triat amb 4 plats de primer i 4 de segon a triar i alguns postres.

Abans del menú ens van oferir unes patatones braves, prou bones.


En el menú d'aquell dia hi havia:

De primers:

- Pastís de verdura i marisc, excel.lent presentació. De textura fina i gustosa, amb acompanyament de mesclum i una gamba


- Canelons de la casa, pel meu gust els hi faltava beixamel i la carn de la farsa no em va saber agradar, tenia un gust molt fort


- Saltejat de verdures amb bolets i pernil, ben presentat, correcte la combinació de verdures amb el carbassó, pebrot vermell i l'escarxofa, més vella aquesta ja, quina llàstima perquè el plat era molt bo. Generosa quantitat de bolets al plat. El julivert sec no m'hi acabava de fer el pes, una vegada vaig sentir a un cuiner dient que no hi aportava res al plat i des d'aleshores quan el veig hi penso.


- Amanida de formatge de cabra amb fruits secs

De segons:

- Arrós

- Bacallà a la llauna amb guarnició de mongetes, patata bullida i cloïsses. El bacallà cuinat amb oli d'oliva i pebre vermell i empolsat amb julivert. Ben cuinat i gustós.


- Dos altres plats que no recordo i que al dir el menú de paraula, al sentir bacallà ja vaig parar d'escoltar

De postres vam optar pel tiramisú, casolà i molt bo, fet amb melindro sucat de fons i una gruixuda capa amb mascarpone i nata molt fina i esponjosa. Ben presentat amb el seu cacau al cim.


El meu pare va agafar grana seca amb moscatell, també oferien gelat, crema catalana, flam, entre alguna altra proposta.


El preu del menú va ser de 12 euros, amb aigua, pa i vi inclosos, cafè a part. Una bona relació qualitat-preu i un bon servei, ràpid i amable.

No hay comentarios:

Publicar un comentario