19/5/15

Còctel del @Boia_Nit marida el concert de @joandausa

Com a colofó de la jornada del "Vi Dolç Empordà" es va celebrar un concert d'en Joan Dausà als Jardins del Consell Comarcal de l'Alt Empordà el passat 25 d'abril.


Es va fer un Combinat de Garnatxa de l'Empordà, especialment pel concert, creat pel bartender Manel Vehí, del Boia Nit a Cadaqués. En aquesta ocasió es va utilitzar el vi Perafita Garnatxa Dolça, del celler Martín Faixó de Cadaqués. 


Anem a conèixer aquest còctel!

Ingredients:

  • 100 ml de Garnatxa d'Empordà
  • 50 ml de suc de maduixa macerat amb fonoll marí de Cadaqués i romaní
  • 20 ml de sucre líquid
  • 30 ml de suc de taronja natural
  • Per decorar: rodanxa de llimona i gerd liofilitzats

Elaboració:

Primer, elaboreu el sucre líquid, fent bullir la mateixa quantitat d'aigua i de sucre. A continuació, feu un suc amb les maduixes i macereu-lo amb dues branques de fonoll marí i una branca petita de romaní. Un cop macerat, coleu el suc. En una gerra o coctelera amb gel, aboqueu el suc de les maduixes, el sucre líquid, la Garnatxa d'Empordà i el suc de taronja natural. Ho deixeu refredar i ho serviu decorat amb una rodanxa de llimona i un gerd liofilitzats.


La veritat és que vaig trobar molt adient l'entorn del concert amb la beguda elaborada pel concert. Què millor que maridar una bona música amb un bon combinat!


No hay comentarios:

Publicar un comentario