26/5/15

Un àpat sa i lleuger amb el gall d'indi

Dissabte passat vam anar a buscar a la carnisseria Marcel Puigmal una mica de gall d'indi per fer-nos un segon plat de tall. El gall d'indi és una carn molt sana que et permet fer moltes receptes. Nosaltres vam fer una recepta molt ràpida, poc calòrica, saludable, ecònomica i fàcil de fer, anem a veure!


Ingredients:

  • 2 talls de pot de gall d'indi d'El Graner
  • oli d'oliva verge extra
  • sal negre de l'Himalaya


Elaboració:

Posem unes gotes d'oli d'oliva verge extra en una paella i l'escalfem.


Quan l'oli estigui ben calent hi posem els talls de gall d'indi volta i volta. Amb aproximadament mig minut per costat, en fem prou, només necessitem marcar la carn.


Una vegada feta la carn, l'emplatem i hi afegim un raig d'oli d'oliva verge extra i unes escates de sal negre i ja ho tenim.


Una carn ben gustosa i sense greix que ens permet cuidar la salut i la línia. D'acompanyament hi podem fer unes verdures tallades en juliana al vapor i així tenim un àpat lleuger i que ens permet cuidar de la nostra salut.


Bonissim i ni tan sols arriba a les 100 calories, una execel.lent forma de menjar proteïna de gran qualitat però de baix contingut calòric.

1 comentario:

  1. Un plato muy bueno y sano.
    Besos
    Cocinando con Montse

    ResponderEliminar