21/1/22

[#Restaurant] La Nova Forquilla

Pel dia de Sant Narcís vam aprofitar per anar a passar el cap de setmana a Andorra. Queia en un divendres, així que vam poder gaudir d'un cap de setmana més llarg, passant una nit fora.

Per dinar vam anar en un carreró paral·lel al conegut carrer d'Escaldes, al Restaurant La Nova Forquilla. De fet volíem anar a un altre lloc que ens havien recomanat però al descobrir aquest no ens va semblar malament.

El local era petit però acollidor, amb força gent del país menjant'hi, cosa que pot ser un bon indicador de que s'hi menja bé.

Feien un menú per 13'90 sense begudes i amb el seu IGI apart (un 4'5%, l'equivalent al nostre IVA), és a dir que en total els dos menús ens van sortir per 32'81 euros.

El personal era amable, anàvem amb el petit i mentre ens preparaven el menú vam aprofitar per donar-li la seva farineta que ens van escalfar.

De primer vam optar per;

- Les croquetes casolanes de rostit

Unes croquetes totalment artesanes per la seva forma, el seu gust, fregit i contingut de pollastre, ja que s'hi notava força


No estaven malament tot i que es notava un gust d'oli refregit


Venien presentades amb una petita amanida amb poma


De segon, ho vam tenir clar des del moment que vam veure la carta a fora del restaurant;

- Tataki de bou amb salsa de mel i soja


Una carn feta al punt, molt tendra i amb el toc oriental de la soja combinat amb la dolçor de la mel que hi donava el seu punt, a més del sèsam, més dominant


Per postres, potser varen ser el que vam trobar més fluixes, jo vaig optar per;

- Pastís de crema i plàtan amb xocolata


Era un pastís fet per ells, de massa quebrada i la crema era bona però el plàtan estava molt dur, suposo que de guardar-lo a la nevera


I la meva parella va demanar;

- Peres al vi


Li agraden molt tot i que aquesta estava justeta


En resum si tenim en conte el preu del menú, encara vam dinar prou bé.


Si t'ha agradat aquest post, em pots trobar i seguir-me a les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram
T'hi espero!

No hay comentarios:

Publicar un comentario