19/1/22

[#Hotel] @Eurostars Andorra 5*

Fa uns dies vam fer una escapada d'una nit a Andorra, de tant en tant ens agrada anar-hi. El seu carrer principal, l'Avinguda Meritxell ple de botigues és perfecte per anar de compres i rematar comprant xocolata, formatges, entre altres coses.

I precisament en aquest carrer és on teniem l'hotel, molt ben situat i cèntric, ens vam allotjar a l'Eurostars Andorra. Es tracta d'una cadena d'hotels amb seu a Barcelona però que disposa de molts hotels de categoria. Aquest era un cinc estrelles i la veritat és que ens va agradar molt.

Des del primer moment, a l'arribada, l'atenció del personal va ser molt amable, bona i atenta. 

La recepció ofereix un dispensador amb aigua amb llimona o taronja, en funció del dia. Una cosa que sempre s'agraeix, sobretot si fa calor.

Era la primera vegada que dormiem a fora de casa amb un nadó i no ens va faltar de res.


L'habitació era molt gran i espaiosa, amb dues sales, una d'estar, amb sofà i tele i l'habitació per dormir amb un llit king size, on vam dormir ben amples. 


Quan a l'esmorzar un 10. Un buffet lliure sensacional. 

Ben asseguts al seu gran menjador amb vistes a la Avinguda, t'atén una noia per si vols quelcom especial com que no estigui a les taules, com ara uns ous remenats, ferrats o alguna truita.

Nosaltres vam preferir degustar una mica el que hi havia;

- Pernil ibèric amb pa de coca


Un pernil boníssim, tallat fi, que combinat amb el pa de coca calent, recent passat per la torradora i ben sucat entrava d'allò més bé


- Assortit de diferents formatges

Un de més tendre, cremós, més curat i també fresc


Podies combinar-lo amb codony o amb alguna de les melmelades que disposaves a la pròpia taula

- Varietats d'embotits

Llonganissa i fuet, xoriç ibèric, llom ibèric i bacon


I també hi havia diversitat de dolç;

- Forats de donut

N'hi havia de xocolata amb llet o blanca, són un vici aquests forats de donut, tovets i flonjos, en menjaries un rera l'altre

També hi havia croissants petits normals i farcits de xocolata, muffins farcits de crema de xocolata, entre altres pastes

De làctics, tenies iogurt amb fruits secs, flams, fins i tot tiramisú

I per beure diferents sucs, entre d'ells de taronja i natural, un luxe que costa trobar

Quan al cafè, hi havia una màquina que feia capuccino, cafè amb llet, tallats, xocolata, ètc.


Jo personalment vaig demanar un capuccino descafeïnat, ja que la màquina no donava aquesta opció, i em van servir un senyor vas amb el cafè i llet i escuma molt ben presentat i bo.


En fi que vam quedar molt contents amb aquest esmorzar i amb la nostre estada a l'hotel. Ens hi vam sentir molt còmodes i bé.



Si t'ha agradat aquest post, em pots trobar i seguir-me a les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram
T'hi espero!

No hay comentarios:

Publicar un comentario