26/1/22

[#Recepta] Pastís de formatge de "La Viña"

A hores d'ara gairebé tothom sap quin és el famós pastís de formatge de "La Viña" i, tot i que l'haviem tastat en diferents restaurants de semblants, mai l'haviem fet a casa.


Aquesta recepta de pastís de formatge de la Viña és la que han donat a conèixer  des del propi restaurant situat a San Sebastià (País Basc) i que t'han famós s'ha fet.


Bé, doncs avui us deixo amb la recepta d'aquest fantàstic pastís que és una delícia, no és gens difícil de fer i el resultat és impressionant!



Pastís de formatge "La Viña"

Ingredients:
  • 600 gr. de formatge  Philadelphia
  • 6 ous
  • 30 gr. de farina
  • 320 gr. de sucre
  • 400 ml de nata per muntar


Elaboració:

En primer lloc barregem el formatge i el sucre
A continuació afegim els ous, un per un, i anem barrejant
Incorporem la farina tamitzada i barregem la mescla
I per últim evoquem la nata i barregem i ja el podem emmotllar en un motlle de pastís rodó i cap a forn preescalfat a 180ºC uns 40 minuts.

Una vegada cuit, el deixem refredar unes hores i el guardem a la nevera.


Consells de degustació:

Hi podeu afegir una capa de galeta de base si us hi agrada o bé melmelada de maduixa o fruits vermells, tot i que us recomano consumir-lo tal qual perquè està boníssim.


És un pastís dens però que passa bé, amb un gust de formatge molt equilibrat i una textura perfecte, cremosa, es desfà la boca, és suau i molt agradable. A més la part del cim amb el sucre agafa un to torrat que es transmet en el gust i deixa en boca un retrogust molt bo.



Valor nutricional:

El més calòric d'aquest pastís és la nata que hi afegim, ja que el formatge en aquest cas no ens aporta masses calories i conté poca farina. Del sucre també hi tenim energia, en aquest cas el podriem reduir un xic o canviar-lo per algun edulcorant apte pel forn.

Aquest pastís atipa molt, és a dir que no en menjarem un tall molt gran i tampoc es menja cada dia, és a dir, que per un dia tampoc passa res no?

Maridatge:

Es pot combinar amb un capuccino o un tallat si el mengem a les postres. 



Si t'ha agradat aquest post, em pots trobar i seguir-me a les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram
T'hi espero!


No hay comentarios:

Publicar un comentario