Ara feia un temps que no anàvem al 9 Suprem i no recordavem lo bé que s'hi menja :)
Fan un menú de dissabte on els plats són molt atractius. Sempre trobes propostes interessants i ben cuinades i presentades.
El preu del menú són 19 euros el dissabte, una molt bona relació qualitat-preu.
La cuina que ofereixen és casolana, amb plats originals i amb un toc asiàtic en alguns d'ells.
Jo vaig optar per;
- Ravioli de brick XXL de vedella, formatge Brie, ceba cruixent i salsa de rostit
Un caneló cruixent fet amb pasta fil.lo i amb un farcit generós i deliciós de làmines de vedella tallades fines, formatge Brie desfet i ceba, amb el gust potent del suc de rostit.
Un plat excel·lent i amb una farsa molt complerta.
- Filet de salmó cruixent amb salsa teriyaki i sèsam negre
Un plat excel·lent, dos talls de salmó cuit perfecte i amb un arrebossat cruixent que era una delícia. Combinat amb la salsa teriyaki, molt gustosa quedava boníssim.
Me'l van dur amb patates fregides tallades fines que hi acompanyaven bé.
La meva parella va demanar;
- Arròs del senyoret amb sípia, salsitxes i ceps
- Pastís de formatge de la Pedroche
Un pastís de formatge molt bo i cremós, amb un toc torrat del sucre i amb una base de galeta i nata d'acompanyament
Com sempre vam quedar molt satisfets amb el menú, la prova és que sempre tenen el restaurant ple, així que millor anar-hi amb reserva!
Si t'ha agradat aquest post, em pots trobar i seguir-me a les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram
T'hi espero!
T'hi espero!
Excellent article. The writing style which you have used in this article is very good and it made the article of better quality.
ResponderEliminarSehat Wahyu
diabetic pain
Mental Health