19/6/15

Restaurant Can Bosch

Aquest passat Nadal, per Nitbona, els nostres respectius regals van ser un vol en globus. El meu pare feia temps que hi volia anar i a mi també em feia gràcia, així que vaig comprar vols per tots 4, el meu germà no va voler.

   
Trobo molt interessant l'experiència, em va agradar. És d'aquelles coses que almenys un cop a la vida les has de fer.


L'últim dissabte de maig, aprofitant que havia deixat de bufar la ditxosa Tramuntana, vam anar cap a Colomers que és on partiem amb el globus. Allí ens esperava l'equip de Globus Empordà per emprendre el vol. Estaven acabant d'inflar els globus per tal d'inciar el nostre esperat vol.


Una vegada el globus a punt vam saltar dins la cistella i cap amunt. En mica en mica ens enlairavem tot observant com ens allunyavem del terra cada vegada més. Al principi fa un xic de cosa, però t'hi acostumes ràpid i li agafes el gust. El paisatge que veus és genial, tots els camps ben definits com si algú els hagués tallat amb esquadra i cartabó. I les boles de palla, els "quesitos" com en diu el pilot fan una gràcia així tan petits com els veus des de l'aire.


El viatge dura cap a 1 hora i vas veient camps, poblets plens de cases rústiques, carreteres i de fons les Illes Medes, també Girona, i acabes aterrant en un camp apte per fer-ho, nosaltres a Ullastret.


Seguidament vas a esmorzar, a fer un dinar gairebé per la quantitat.


Vam anar a Púbol, on hi ha el Castell de Púbol,  la Casa de la Gala, al restaurant Can Bosch. Un restaurant de tota la vida on fan menjar casolà d'elaboració tradicional.

Ja ens tenien les taules preparades per als voladors del globus amb una safata variada d'embotits de qualitat: llom, pernil salat, llonganissa, fuet, catalana, bull negre i blanc.


Una bona amanida com les de tota la vida, amb enciam, ceba, tomàquet, remolatxa, bròquil en vinagre, pastanaga, pebrot vermell i olives.


Unes llesques de pa de pagès ja sucat per acompanyar els embotits.


També botifarra amb mongetes seques i mongets i una mica d'all i oli de la casa picant com una mala cosa, massa pel meu gust i estòmac.


De beguda vi de la casa, graciosa i aigua fresca, que feia calor aquell dia.

I com a colofó d'un començament de dia bo i acabament del vol una copa de cava amb grana de capellà, avellanes, ametlles, cacauets i panses.


No hay comentarios:

Publicar un comentario