22/6/15

Croissant @sweetsbyab


Dins de les terceres jornades del Girona Talent que es van celebrar els dies 4 i 5 de juny vam poder assistir a tot un seguit de xerrades de ponents gironins o del voltant molt interessants.


Una d'elles va ser la que va fer l'Abraham Balaguer a l'Auditori de Girona. Va iniciar la ponència amb un video presentació de com fer un croissant, de les diferents etapes representades amb música de fons. Interessants les imatges i també les seves paraules.


Va parlar de la idea de fer un croissant cada mes. Cosa que trobo molt encertada, l'oportunitat de gaudir d'un dolç diferent cada mes em sembla perfecte. Des de la seva botiga a Girona, Sweets by Abraham Balaguer podem comprar totes aquestes exquisiteses.


Una vegada acabat el seu temps vam poder degustar un dels seus croisants, concretament el que ha guanyat el premi al "Spanish World Chocolate Master 2015". Es tracta d'un croissant farcit de melmelada de tomàquet, gerds i alfàbrega i cobert de xocolata negre en la seva meitat.


Un croissant molt original de sabor i contrastos però que lliguen més bé del que a priori pot semblar.
Una mescla de sabors interessants en un croissant amb una massa molt ben treballada, ullada i cruixent.


La veritat és que només he tastat els xuixos d'aquest croissanter artesà, que per cert ara estan dins del Girona Excellent. I també vam degustar el croissant del mes de febrer, de llardons i xocolata. Esperem probar-ne algun més...

No hay comentarios:

Publicar un comentario