1/6/15

Entrepà vegetal amb gall d'indi

Ara que ve la caloreta a l'Empordà, ens venen de gust aliments més frescos. A l'hora volem mantenir una dieta sana de cares a l'estiu que ja gairebé el tenim aquí. Doncs la recepta que avui us proposo és saludable i senzilla de fer, anem a veure-ho!



Ingredients:


Elaboració:

Primer agafem el pa i el partim per la meitat. El passem un xic pel torrepa, només perquè quedi cruixent.


Preparem una maionesa i la barregem amb mostassa a parts iguals.


Muntem l'entrepà posant la fulla d'enciam, les rodelles de tomàquet, un toc de pebre, els talls de gall d'indi i la maionesa de mostassa.


Comentari dietètic:

Sempre es diu que el pa engreixa però també sentim que tot depèn del que li posis a dins. Ambdues afirmacions són certes. El pa conté aproximadament unes 250 calories per cada 100 g., per tant no és massa i més tinguent en conte que ens aporta energia de llarga durada. El que si s'ha de considerar és amb què el combinem. En aquest cas afegint enciam i tomàquet és una excel.lent opció per aportar fibra i vegetals i la incorporació del gall d'indi ens dóna proteïna magre i poc calòrica. La salsa que hi hem incorporat si que és més calòrica al estar feta amb oli d'oliva i ou, però al rebaixar-la amb la mostassa el contingut calòric disminueix.


No hay comentarios:

Publicar un comentario