Ara que ve la caloreta a l'Empordà, ens venen de gust aliments més frescos. A l'hora volem mantenir una dieta sana de cares a l'estiu que ja gairebé el tenim aquí. Doncs la recepta que avui us proposo és saludable i senzilla de fer, anem a veure-ho!
Ingredients:
Elaboració:
Primer agafem el pa i el partim per la meitat. El passem un xic pel torrepa, només perquè quedi cruixent.
Preparem una maionesa i la barregem amb mostassa a parts iguals.
Muntem l'entrepà posant la fulla d'enciam, les rodelles de tomàquet, un toc de pebre, els talls de gall d'indi i la maionesa de mostassa.
Comentari dietètic:
Sempre es diu que el pa engreixa però també sentim que tot depèn del que li posis a dins. Ambdues afirmacions són certes. El pa conté aproximadament unes 250 calories per cada 100 g., per tant no és massa i més tinguent en conte que ens aporta energia de llarga durada. El que si s'ha de considerar és amb què el combinem. En aquest cas afegint enciam i tomàquet és una excel.lent opció per aportar fibra i vegetals i la incorporació del gall d'indi ens dóna proteïna magre i poc calòrica. La salsa que hi hem incorporat si que és més calòrica al estar feta amb oli d'oliva i ou, però al rebaixar-la amb la mostassa el contingut calòric disminueix.
Ingredients:
- pa de 7 cereals
- pit de gall d'indi d'El Graner
- 1 tomàquet cor de bou
- 1 fulla d'enciam
- maionesa
- mostassa
- pebre negre
Elaboració:
Primer agafem el pa i el partim per la meitat. El passem un xic pel torrepa, només perquè quedi cruixent.
Preparem una maionesa i la barregem amb mostassa a parts iguals.
Muntem l'entrepà posant la fulla d'enciam, les rodelles de tomàquet, un toc de pebre, els talls de gall d'indi i la maionesa de mostassa.
Comentari dietètic:
Sempre es diu que el pa engreixa però també sentim que tot depèn del que li posis a dins. Ambdues afirmacions són certes. El pa conté aproximadament unes 250 calories per cada 100 g., per tant no és massa i més tinguent en conte que ens aporta energia de llarga durada. El que si s'ha de considerar és amb què el combinem. En aquest cas afegint enciam i tomàquet és una excel.lent opció per aportar fibra i vegetals i la incorporació del gall d'indi ens dóna proteïna magre i poc calòrica. La salsa que hi hem incorporat si que és més calòrica al estar feta amb oli d'oliva i ou, però al rebaixar-la amb la mostassa el contingut calòric disminueix.
No hay comentarios:
Publicar un comentario