28/6/15

Amb @cellervell celebrem la nostra Revetlla

Avui a Figueres se celebra la Revetlla de Sant Pere, ja que demà celebrem la festa d'aquest Sant com a festa regional. Així nosaltres en pocs dies de diferència tenim el privilegi de gaudir de dues revetlles, la de Sant Joan i la de Sant Pere.


I com marca la tradició aquestes nits no pot faltar un bon tros de coca acompanyada amb cava. Nosaltres per a la ocasió hem triat un cava artesanal del Penedès, concretament un Cuvée Les Solanes Brut Nature Reserva, del Celler Vell. Un cava exquisit compost per 1/3 de Xarel.lo i 1/3 de Chardonnay, ambdós fermentats per separat en barrica de roure francès « allier », de 300 l de segona omplerta completant el terç que falta amb la noble Pinot Noir.

Aquest cava de criança té un color daurat intens. De fina bombolla i aroma pronunciat. De gust més sec en boca però amb tocs de fruits secs i cítrics. Perfecte per a maridar aperitius, arrossos i plats de mar i muntanya.  


Des de principies del S. XX que porten conreant les vinyes situades prop de Sant Sadurní d'Anoia per tal d'elaborar aquests caves totalment artesans, fet que els distingeix per la seva qualitat.

Si voleu conèixer les seves varietats de cava podeu visitar la seva pàgina web, des d'on tenen la seva botiga on-line habilitada des de la qual hi podeu comprar còmodament. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario